ΣΑΛΟΣ με τη φωτογραφία που ανέβασε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος!

0
384

Με τον δικό του τρόπο σχολίασε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος τις παράλογες αυξήσεις στους λογαριασμούς του ρεύματος:

Για τους καταναλωτές η σταύρωση δεν έχει τέλος…

Την ίδια ώρα τα Golden Boys της ενέργειας ζουν πλουσιοπάροχα με τους παχυλούς μισθούς τους και τα μπόνους που δίνουν τους εαυτούς τους, την ώρα που οι πολίτες υποφέρουν και η Κυβέρνηση τους πετά ξεροκόμματα μπας και επιβιώσουν.

Υ.Γ. «Χρυσός» μισθός για τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ – 360.000 ετησίως!

Γιώργος Στάσσης στην «Κ»: Να κοπούν οι επιδοτήσεις στις ΑΠΕ | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Τρομερά υψηλός φαίνεται πως είναι ο μισθός του Διευθύνοντα Σύμβουλου της ΔΕΗ, Γιώργου Στάσση, ο οποίος βγάζει το χρόνο 360 χιλιάδες ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Στο συγκεκριμένο γεγονός αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου Χατζηδάκη για τον «εκσυγχρονισμό» του ΕΦΚΑ.

«Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ καθαρίζει 360.000 ετησίως με τα μπόνους, οι βουλευτές της ΝΔ είστε κορόιδα. Δεν πήγατε να κάνετε τα γαλάζια «Golden boys» και ήρθατε να κάνετε τους βουλευτές. Ο Πρωθυπουργός της χώρας έχει μισθό 85.000 ευρώ, τέσσερις φορές λιγότερα.

Πλάκα μας κάνετε;» αναρωτήθηκε και συνέχισε σε ανάλογο ύφος: «Γιατί να ιδρώσει ο κύριος Στάσσης για τις αυξήσεις στα τιμολόγια, όταν ο συνταξιούχος παίρνει 700 ευρώ και ο λογαριασμός έρχεται 600 ευρώ;»…ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Επιπλέον, σχολίασε και το γεγονός ότι ίδιες πρακτικές εφαρμόζει η κυβέρνηση και στον ΔΕΔΔΗΕ, δημιουργώντας «11 νέες θέσεις διευθυντών για πολιτικούς φίλους με εντολές του Μεγάρου Μαξίμου».

«Έγινε αύξηση των αμοιβών για τους διευθυντές και γενικούς διευθυντές που υπερβαίνουν το πλαφόν των 4.650 ευρώ το μήνα. Και πάρτι αυθαιρεσίας με τα μπόνους, λίγες μέρες πριν λήξει το έτος, ώστε να πάρουν τα γαλάζια παιδιά του ΔΣ το 100% των χρυσών bonus, έως και 50% επί των μικτών αποδοχών. Δηλαδή, έως 60.000 ευρώ!»…σημείωσε για τον ΔΕΔΔΗΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here