Εθνική Μειοδοσία: Σακελλαροπούλου-Βορίδης πολιτογράφησαν «Έλληνα» έναν Τούρκο υμνητή του ψευδοκράτους!

0
254

Τουρκικοί ισχυρισμοί για εμπλοκή του σε κακουργηματικές απάτες…Εμπλοκή στη δολοφονία του βαρόνου του τζόγου στα κατεχόμενα…Αμφισβήτηση της δωρεάς του στην Ελλάδα…Πώς δίνεται Ελληνική ιθαγένεια σε έναν υμνητή του ψευδοκράτους;

Σακελλαροπούλου - Βορίδης πολιτογράφησαν «Έλληνα» έναν Τούρκο υμνητή του ψευδοκράτους!

Στις 14 Ιουνίου 2022, η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου εξέδωσε Προεδρικό διάταγμα με το οποίο ενημερώνει το πανελλήνιο ότι απονέμει την Ελληνική ιθαγένεια στον Τούρκο Αγιαβέφε Γιασάμ του Μεχμέτ.

Το σχετικό ΦΕΚ δημοσιεύτηκε πριν λίγες ημέρες, συγκεκριμένα 22 Ιουνίου 2022.

Τι ακριβώς προσέφερε στην Ελλάδα ο συγκεκριμένος Τούρκος, ώστε να λάβει την ύψιστη αυτή τιμή, δηλαδή την τιμητική πολιτογράφηση ως Έλληνας πολίτης δια χειρός της Προέδρου;

Σύμφωνα λοιπόν με το Προεδρικό διάταγμα, ο κύριος Αγιαβέφε Γιασάμ του Μεχμέτ, συνέβαλλε στην αντιμετώπιση της πανδημίας, σώζοντας το Εθνικό Σύστημα Υγείας από την κατάρρευση.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου λοιπόν, ισχυρίζεται ότι ο Γιασάμ Αγιαβέφε:

«Έχει συνεισφέρει ουσιαστικά με τις χορηγίες του σε υγειονομικό υλικό, είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού κατά την πιο κρίσιμη στιγμή απομακρύνοντας τον κίνδυνο κατάρρευσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας, εξασφαλίζοντας τον απαιτούμενο χρόνο για τη λήψη πρόσθετων μέτρων και την ανεύρεση περισσότερων απαιτούμενων πόρων.

Επίσης, με τις επενδύσεις του και την ανάπτυξη της επιχειρηματικής του δραστηριότητας στην χώρα έχει συμβάλει στη στήριξη της Ελληνικής οικονομίας προβάλλοντάς την στους διεθνείς οικονομικούς κύκλους και ως εκ τούτου η απονομή της Ελληνικής ιθαγένειας στο πρόσωπό του δύναται να εξυπηρετήσει εξαιρετικό συμφέρον της χώρας στο πλαίσιο της στρατηγικής ενδυνάμωσης της Ελληνικής οικονομίας».

Ένα σημαντικό ερώτημα, είναι γιατί δεν υπάρχει καμιά ανάρτηση στην διαύγεια για την συγκεκριμένη δωρεά.  Διότι θα έπρεπε να γίνει αποδοχή της συγκεκριμένης δωρεάς, ώστε να τεκμηριώνεται και η αξία της.

Στο «μιλητό» δωρεές δεν γίνονται, και βέβαια στο «μιλητό» δεν μπορεί να αποδίδεται η ύψιστη τιμή της Ελληνικής Ιθαγένειας.

Υπάρχει φυσικά μία φωτογραφία όπου φαίνεται ο κ. Αγιαβέφε να παραδίδει υλικό στις 8 Απριλίου στον χώρο υποδοχής υλικού του Υπουργείου Υγείας, στον γενικό διευθυντή της Εκκλησιαστικής Κεντρικής Υπηρεσίας Οικονομικών ΕΚΥΟ της Εκκλησίας τον χρυσοπηγίτη αρχιμανδρίτη Νικόδημο Φαρμάκη.

Ούτε με φωτογραφίες πάντως τεκμηριώνεται μία μεγάλη προσφορά που μάλιστα οδηγεί στην πολιτογράφηση ενός αλλοδαπού!….

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……….

Υ.Γ. «Πολίτης» ψευδοκράτους έγινε τιμητικά Έλληνας!

Τουλάχιστον περίεργη η τιμητική πολιτογράφηση του Γιασάμ Αγιαβέφε ως Έλληνα, ενώ από το 2016 έχει «υπηκοότητα» της «τδβκ», κάτι που τον καθιστά έποικο με βούλα.

Έλληνας υπήκοος είναι από τις 14 Ιουνίου ο 39χρονος Τούρκος Γιασάμ Αγιαβέφε, ο οποίος μεταξύ πολλών άλλων είναι και «υπήκοος» της «τδβκ» (ψευδοκράτος).

Τα γεγονότα που περιβάλλουν την περίεργη τιμητική πολιτογράφηση, αποκαλύπτει στο Inside Story η δημοσιογράφος Ελίζα Τριανταφύλλου.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……….

Υ.Γ.1. Κώστας Βαξεβανης: Κάνατε Έλληνα έναν καταζητούμενο απ την Ιντερπόλ!

Κώστας Βαξεβανης: Κάνατε Έλληνα έναν καταζητούμενο απ την Ιντερπολ

Σε ανάρτηση του ο Κώστας Βαξεβανης αναφέρει:

Υ.Γ.2. Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την τιμητική πολιτογράφηση «υπηκόου» του ψευδοκράτους με συστατική επιστολή Άδωνη Γεωργιάδη!

Υπήκοος του ψευδοκράτους έγινε Έλληνας με συστατική επιστολή από τον Άδωνι Γεωργιάδη :: left.gr

Ξεπερνά κάθε φαντασία, το θέμα που έχει ανακύψει με την εμπλοκή του Άδωνη Γεωργιάδη στην τιμητική πολιτογράφηση Τούρκου πολίτη, που είχε λάβει την ψευδό-υπηκοότητα της λεγόμενης «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου» ως μεγάλος ευεργέτης και υποστηρικτής του ψευδοκράτους στο οποίο δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά.

Είναι διαφορετικό πράγμα να παίρνει καθεστώς διεθνούς προστασίας στην Ελλάδα ένας άνθρωπος που διώκεται σε άλλη χώρα και άλλο να πολιτογραφείται τιμητικά μέσα σε έναν χρόνο, άνθρωπος που έχει την «υπηκοότητα» του ψευδοκράτους και δηλώνει παντού ότι το στηρίζει ενεργά, με συστατική επιστολή του ανθρώπου που έχει στηρίξει την καριέρα του στο εμπόριο «υπερπατριωτισμού».

Ενός πολιτικού απατεώνα που αντιτίθεται-δήθεν για Εθνικούς λόγους-απέναντι στην πολιτογράφηση χιλιάδων μεταναστών που έχουν ζήσει και εργαστεί όλη τους τη ζωή στην Ελλάδα.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες που ο κ. Γεωργιάδης αποδεικνύει πόσο υποκριτικός ήταν και είναι ο πολιτικός του λόγος στα Εθνικά θέματα.

Περιμένουμε να απαντήσει εάν έχει αναλογιστεί τις συνέπειες της πράξης του.

Σημείωση: Κροκοδείλιες συγνώμες δεν γίνονται δεκτές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here