ΣΑΛΟΣ με το σχόλιο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τον Μητσοτάκη!

0
263

Σχολιάζοντας στις 07/07/22, το σχόλιο κάποιας χρήστριας στο διαδίκτυο που έλεγε πως:
Τρία χρόνια οι Άγριες Μέλισσες, όσα ακριβώς και ο Μητσοτάκης.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος της απαντά:
Αυτός έπαιζε σε άλλο σίριαλ, στους άγριους κηφήνες…

Την ίδια ώρα η κυβερνητική καταστολή για να προστατευτεί το ραγισμένο προφίλ του πρωθυπουργού ξεφεύγει από κάθε λογική.

Ο 'καυτός' Ιανουάριος για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, τη χώρα και το πολιτικό σύστημα

Από τα χειροκροτήματα στα μπαλκόνια, περάσαμε στην οικονομική εξόντωση και τώρα στην ευθεία καταστολή και τις χειροπέδες!

Στις 08/07/22 και ώρα 11:00 το πρωί, ομάδα της ΟΠΚΕ συνέλαβε 6 υγειονομικούς σε αναστολή οι οποίοι καθόντουσαν σε παγκάκια στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής περιμένοντας την επίσκεψη του Μητσοτάκη που είναι προγραμματισμένη για τις 12:00!

Την είδηση αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του Focus FM Στέφανος Δαμιανίδης.

Στην Κομοτηνή βρέθηκε στις  08/07/22 ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα εγκαίνια του Ελληνοβουλγαρικού αγωγού μεταφοράς Φυσικού Αερίου με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Κίριλ Πετκόφ, και τον υπουργό Ενέργειας, του Αζερμπαϊτζάν.

Η είδηση αυτή προκαλεί οργή και αγανάκτηση, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις αντί να απασχολούνται ώστε να προστατεύσουν την ζωή και τις περιουσίες των Ελλήνων, χρησιμοποιούνται από τον ίδιο τον πρωθυπουργό για να προστατεύσουν το προφίλ του.

Μόλις χθες είχαμε τα θλιβερά γεγονότα με την προαγωγή δεκάδων υγειονομικών οι οποίοι διαμαρτύρονταν κόσμια έξω από το σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μιλάμε για το ίδιο σπίτι όπου το Πρωθυπουργικό ζεύγος βγαίνοντας στο μπαλκόνι καλούσε τους Έλληνες να χειροκροτήσουν τους ίδιους ανθρώπους που διώκουν σήμερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here