Σεξ στην κουζίνα!

0
412

Από τις εκδόσεις Λιβάνη κυκλοφορεί το βιβλίο της Ντελβό «Σεξ στην κουζίνα».

……Η Σαρλότ, μια εντυπωσιακή εικοσιοχτάχρονη μελαχρινή, μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στη δουλειά της ως μακετίστρια, στο πάθος της για τη βιολογική κουζίνα και στο blog της μαγειρικής, που γνωρίζει τεράστια επιτυχία.

Μοναδική σκιά στη ζωή της είναι η άτονη ερωτική της σχέση. Οι περιπέτειες των δύο κολλητών φιλενάδων της, της Μοργκάν και της Ντεμπορά, της εξάπτουν τη φαντασία και η Σαρλότ ονειρεύεται πιο πικάντικα παιχνίδια.

Και ξαφνικά, από τη μια μέρα στην άλλη, η ζωή της ανατρέπεται. Χωρίζει με το φίλο της, στην επιχείρηση όπου δουλεύει αναλαμβάνει ένας νέος διευθυντής, απεχθής και ακαταμάχητος συγχρόνως, ενώ ένας μυστηριώδης θαυμαστής τής κάνει ανήθικες προτάσεις. 

Αχαλίνωτες συζητήσεις, χιούμορ, μηχανορραφίες, παράνομα ραντεβού και καταπληκτικές ερωτικές σκηνές αποτελούν το μενού αυτού του μυθιστορήματος που θα σας κρατήσει ζωηρό το ενδιαφέρον ως την τελευταία σελίδα.

Η Οκταβί Ντελβό είναι μια τριαντάρα με επιβεβαιωμένο σεξαπίλ, κατεργάρα, καλλιεργημένη και παθιασμένη. Πίσω από αυτά τα επίθετα αποκαλύπτεται μια συγγραφέας με μεγάλο ταλέντο, της οποίας η πληθωρική φαντασία συγκρίνεται μόνο με την ταχύτητά της να δίνει ζωή στις λέξεις στο χαρτί. 

Με την καυστική της πένα, οι ερωτικές φαντασιώσεις γίνονται ακόμα πιο τολμηρές, καθώς είναι ρεαλιστικές, κι ακόμα πιο πικάντικες, αφού η Οκταβί δεν ξεχνάει ποτέ να παίζει με τους αναγνώστες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here