Σε ουζερί στο Λαύριο συνέφαγε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με δημοσιογράφους.

0
534

Σε παραδοσιακή ταβέρνα ουζερί στο Λαύριο έκανε την καθιερωμένη συνάντηση με τους συντάκτες του πολιτικού ρεπορτάζ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός έπλεξε να κάνει το γεύμα στην Ανατολική Αττική που είναι η τρίτη περιφέρεια στην οποία θα είναι υποψήφιος και την οποία δεν πρόλαβε να επισκεφθεί κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε αδυνατισμένος από το «τρέξιμο των εκλογών με χαλαρή διάθεση και ανακουφισμένος που ολοκλήρωσε με επιτυχία μια δύσκολη τετραετία και μια μακρά προεκλογική περίοδο. Απόλαυσε κρύα μπίρα με ψαρομεζεδες και συζήτησε εφ΄ όλης της ύλης με τους δημοσιογράφους.

Τον πρωθυπουργό συνόδευαν οι συνεργάτες του στο Μέγαρο Μαξίμου, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Έφη Αχτσιόγλου και ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.

Παρόντες νυν βουλευτές και υποψήφιοι των εκλογών. Δεν έλειψαν οι γνωστές πια εικόνες με τους πολίτες που έσπευσαν να χαιρετίσουν και να φωτογραφηθούν με τον πρωθυπουργό.

Υ.Γ. Στο Παγκράτι το καθιερωμένο γεύμα Μητσοτάκη με τους πολιτικούς συντάκτες της ΝΔ.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνομιλεί σε συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας, σε καφέ στην πλατεία Προσκόπων στο Παγκράτι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here