Σοβαρότατες Κατηγορίες κατά του Νίκου Ανδρουλάκη εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

0
235

Ο Πρωθυπουργός παραδέχεται ότι γνώριζε τους λόγους της παρακολούθησης!

«Τεκμηριωμένη και Aπολύτως δικαιολογημένη!»…χαρακτήρισε την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την συνέντευξη τύπου στο περιθώριο της ΔΕΘ.

Οργή ΠΑΣΟΚ για παρακολουθήσεις: Ο Μητσοτάκης επιλέγει τη στείρα τοξική πολιτική αντιπαράθεση με στόχο τη συγκάλυψη | Έθνος

Διευκρίνισε μάλιστα ότι τα ρήγματα στην Εθνική Ασφάλεια δεν δημιουργούνται από τον μπακάλη ή το μανάβη, αλλά από πρόσωπα με εξουσία και κύρος, αναφερόμενος φυσικά στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ!

Κάλεσε μάλιστα το Νίκο Ανδρουλάκη να πάει στην ΕΥΠ και να ενημερωθεί για τις λεπτομέρειες της παρακολούθησης του.

Εδώ μιλάμε για μία βαρύτατη μομφή του Πρωθυπουργού κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Για τον οποίο θέτει εκ νέου το θέμα του «κινδύνου για την Εθνική Ασφάλεια»!

Εδώ πλέον δημιουργείται τεράστιο θέμα. Ο Πρωθυπουργός ο οποίος αρνήθηκε έξι φορές από το βήμα της ολομέλειας της Βουλής ότι γνώριζε για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη, εμφανίζεται σήμερα όχι απλώς ως γνώστης, αλλά ως κοινωνός του συνόλου των πληροφοριών, καθώς επιμένει στην ορθότητα αυτής της παρακολούθησης.

Επιπλέον, καλεί τον κύριο Ανδρουλάκη να μεταβεί στην ΕΥΠ για να ενημερωθεί, την ώρα που φιλοκυβερνητικά μέσα υποστηρίζουν ότι ο φάκελος Ανδρουλάκη έχει διαγραφή κατά λάθος!

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα:

Θύελλα για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη – Το διάγγελμα Μητσοτάκη, η πρώτη αντίδραση από Αργολίδα και ο ΣΥΡΙΖΑ – anagnostis.org

«Ο κύριος Ανδρουλάκης αρνήθηκε να συναντηθεί μαζί μου από την στιγμή που εξελέγη, παρά τις προσκλήσεις μου»!

Κάποιος κακοπροαίρετος λοιπόν θα έβλεπε πίσω από την ανακολουθία των δηλώσεων του Πρωθυπουργού και την παραδοχή ότι ο Ανδρουλάκης τον σνόμπαρε από την πρώτη στιγμή της εκλογής του, έναν υπέροχο λόγο για να διατάξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την παρακολούθηση του. Ο Πρωθυπουργός μάλιστα είπε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης εργαλειοποιεί το συγκεκριμένο θέμα…

Έπειτα από την τοποθέτηση του Πρωθυπουργού…δύο τινά συμβαίνουν:

Είτε ο κύριος Μητσοτάκης είτε ο κύριος Ανδρουλάκης πρέπει να διερευνηθούν για το αδίκημα της Εσχάτης Προδοσίας:

-Ο κύριος Ανδρουλάκης εάν είναι όντως Εθνικός Κίνδυνος.

-Ο κύριος Μητσοτάκης εάν αποδειχθεί ότι διέταξε την παρακολούθηση για Πολιτικούς και όχι Εθνικούς λόγους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here