Στις Σπέτσες η τ. βασίλισσα Άννα-Μαρία.

0
1164

H Άννα-Μαρία που γεννήθηκε στα ανάκτορα του Αμαλίενμποργκ στην Κοπενγχάγη, γιόρτασε τα 67α γενέθλιά της στις 30 Αυγούστου με τον αγαπημένο της σύζυγο τ. βασιλέα Κωνσταντίνο (στις 18 Σεπτεμβρίου μάλιστα έχουν την 48η επέτειο των γάμων τους ) τα παιδιά και τα εγγόνια της, την βασίλισσα Σοφία, την αδελφή της Βενεδίκτη, στο Πόρτο Χέλι.

Η τ. βασίλισσα Άννα-Μαρία με την αδελφή της και υποστηρίκτρια του Οδηγισμού, πριγκίπισσα Βενεδίκτη και την επιχειρηματία Κατερίνα Δουροπούλου, στην μπουτίκ της Κατερίνας «Katerina’s» στις Σπέτσες.

Όλοι ενωμένοι, όπως σε κάθε γιορτή χάρηκαν τη συντροφιά ο ένας του άλλου, τη θάλασσα, τις θαλασσινές αποδράσεις με την «Αφρόεσσα» και τις κοντινές εκδρομές.

Η γλυκύτατη Άννα-Μαρία λατρεύει τις Σπέτσες, τις επισκέπτεται συχνά και αγοράζει για τον εαυτό της, αλλά και για δώρα, πανέμορφες δημιουργίες από την Κατερίνα Δουροπούλου και από τις μπουτίκ της «Κaterina’s» , χρόνια τώρα. 

Αλλά και η Κατερίνα Δουροπούλου με την πείρα της στο χώρο και το γούστο που διαθέτει, διαλέγει πάντα για τη συλλογή της ό,τι καλύτερο για το καλοκαίρι – και όχι μόνον – από τα μεγάλα κέντρα μόδας στον κόσμο.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here