Στο Βερολίνο η νεαρή σχεδιάστρια Μαρία Τάγκαλου.

0
419

Η νικήτρια του Mercedes-Benz Fashion Award Greece της 13ης MB AXDW, Μαρία Τάγκαλου παρακολούθησε την εβδομάδα μόδας του Βερολίνου!

Η Mercedes-Benz, που πάντα ακολουθεί τη μόδα σε όλον τον κόσμο και έχει συνδέσει το όνομά της με τις σημαντικότερες εβδομάδες μόδας όπως της Νέας Υόρκης, της Μόσχας, του Βερολίνου, του Τόκιο κ.α., σε συνεργασία με τη διεθνή εβδομάδα μόδας Athens Xclusive Designers Week, που τιμά και αναδεικνύει τα νέα ταλέντα από την εγχώρια και διεθνή σκηνή, δίνοντάς τους την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις φρέσκες ιδέες τους στο ευρύ κοινό και να βραβευθούν με σημαντικά έπαθλα, πρόσφερε στη Μαρία Τάγκαλου, τη νικήτρια του Mercedes-Benz Fashion Award Greece των New Designers Awards της 13ης Mercedes-Benz Athens Xclusive Designers Week, την ευκαιρία να παρακολουθήσει το Mercedes-Benz Fashion Week Berlin!

Η Δωροθέα Σουμάχερ με την Μαρία Τάγκαλου.

Η Μαρία ταξίδεψε στο Βερολίνο με στελέχη της Mercedes-Benz Ελλάς και απόλαυσε VIP treatment κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Βερολίνου: Την 1η ημέρα, η λιμουζίνα της Mercedes-Benz την παρέλαβε και τη μετέφερε στο χώρο των επιδείξεων στο Branderburg Gate, όπου παρακολούθησε front row τις επιδείξεις των σχεδιαστών Malaikaraiss, Kilian Kerner και Kiesel, καθώς και την Africa Fashion Day.

Επίσης, δείπνησε με τη σχεδιάστρια Dorothee Schumacher, στην οποία παρουσίασε τη δουλειά της, συζήτησαν για το μέλλον και τις τάσεις της μόδας και παρακολούθησε την επίδειξη της.

Η απόλυτη εμπειρία μόδας συνεχίστηκε με την επίδειξη του σχεδιαστή Dimitri και την απονομή του βραβείου Designer for Tomorrow (Fashion talent Award by Peek & Cloppenburg Dusseldorf and Fashion ID) που παρέδωσε η κορυφαία σχεδιάστρια Stella McCartney.

Επόμενος σταθμός ήταν το xclusive party της Mercedes-Benz με τη Γερμανική Vogue, στο πιο in εστιατόριο του Βερολίνου, όπου όλοι οι σχεδιαστές, η avant garde της μόδας, καθώς και σημαντικοί καλλιτέχνες όπως ο Bryan Adams και ο Usher έδωσαν το «παρών».

Την τελευταία ημέρα της παραμονής της στο Βερολίνο, η Μαρία συναντήθηκε με το γερμανικό team της Mercedes-Βenz, παρέδωσε το press kit με τη δουλειά της και ενημερώθηκε για το διαγωνισμό νέων σχεδιαστών Designer for Tomorrow.

Με το VIP Backstage pass της, η νεαρή σχεδιάστρια έζησε από κοντά τον πυρετό της προετοιμασίας των catwalks, ενώ παρακολούθησε την επίδειξη της νικήτριας του Mercedes-Benz & ELLE Fashion Award της Γερμανίας, Satu Maaranen.

Μετά από την αποστολή της νικήτριας του Mercedes-Benz Fashion Award Greece στο Βερολίνο, ξεκινά η προετοιμασία για τη 14η διοργάνωση της διεθνούς εβδομάδας μόδας της Αθήνας, η οποία θα γίνει τον Οκτώβρη 2013, στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής.

Για να δείτε τις λεζάντες των παρακάτω φωτό, κάντε κλικ πάνω στην κάθε μια ξεχωριστά:

{joomplucat:27 limit=4}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here