Συνελήφθη στη Νέα Ερυθραία διαρρήκτης για διακεκριμένες κλοπές σε σπίτια.

0
234

Συνελήφθη στη Νέα Ερυθραία, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, ένας 46χρονος για διακεκριμένες κλοπές και ληστείες. Αναζητείται ένας επιπλέον συνεργός του. Ειδικότερα, οι δράστες εισήλθαν σε διώροφη οικία στην Νέα Ερυθραία και στη συνέχεια αφαίρεσαν από το εσωτερικό διάφορα κοσμήματα.

Προτού διαφύγουν, ο 46χρονος έγινε αντιληπτός και αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, μετά από καταδίωξη τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Στην κατοχή του βρέθηκε, μία τσάντα η οποία περιείχε διαρρηκτικά εργαλεία καθώς και πληθώρα από δακτυλίδια, βραχιόλια, σκουλαρίκια, αλυσίδες λαιμού, κολιέ, σταυρούς, καρφίτσες και μενταγιόν, τα οποία μόλις είχε αφαιρέσει από το σπίτι.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Ερυθραίας, ο δράστης είχε διαπράξει, κατά την τελευταία διετία, 14 κλοπές στις περιοχές του Αιγάλεω, Χαλανδρίου, Γλυφάδας, Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας, καθώς επίσης και δυο ληστείες στην περιοχή της Κηφισιάς, από τους οποίους με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων συνεχίζεται.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here