ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ KAI ΔΕΔΔΗΕ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ.

0
587

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης του ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Κηφισιάς. Οι διακοπές ρεύματος οφείλονται κυρίως σε πτώσεις δέντρων που συνδέονται με κόψιμο καλωδίων. Υπολογίζεται πως στο Δήμο μας εντοπίζονται περίπου 400 τέτοιες περιπτώσεις με πτώσεις δέντρων και συνεχώς καταγράφονται νέα αιτήματα.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ζητά από τον ΔΕΔΔΗΕ τους χρόνους αποκατάστασης ωστόσο ο Οργανισμός αδυνατεί να τους δώσει τη δεδομένη στιγμή, όπως και στοιχεία ρευματοποίησης ανά δρόμο. Στην περιοχή μας ήταν εκτός 10 γραμμές μέσης τάσης. Αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης έχει πραγματοποιηθεί σε περιοχές της Εκάλης, της Κάτω Κηφισιάς, στο μεγαλύτερο μέρος της Νέας Ερυθραίας και σε μικρό τμήμα της  Πολιτείας.

Αυτή τη στιγμή μεσημέρι Τετάρτης 17/2 συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και του Δήμου Κηφισιάς επιχειρούν σε  Ρόδων και Παλαιολόγου, Πάρνηθος και Βλάχου στην Εκάλη και Χαράς στην Νέα Κηφισιά σημεία που θα επιστρέψουν την ηλεκτροδότηση σε χιλιάδες νοικοκυριά.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ ενισχυμένα και με συνεργεία εκτός Αττικής, εργάζονται ακατάπαυστα μαζί με τα συνεργεία του Δήμου Κηφισιάς. Συνεργεία του Δήμου μας ανοίγουν τους δρόμους  για να έχουν πρόσβαση τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και κατόπιν κόβουν τα πεσμένα δέντρα και τα συλλέγουν. Ο Δήμος Κηφισιάς προσέλαβε εκτάκτως και ιδιώτες για διανοίξεις οδών και συλλογή πεσμένων δέντρων.

Τα συνεργεία του Δήμου Κηφισιάς έχουν ως προτεραιότητα τη συνδρομή των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης. Πραγματοποιείται ωστόσο και καθαρισμός χιονιού στο εσωτερικό οδικό δίκτυο με οχήματα unimog και JCB ενώ αλατιέρες ρίχνουν αλάτι σε δρόμους και περιοχές με προβλήματα. Επίσης συνεχίζεται ο αποχιονισμός και με πιο μικρού τύπου οχήματα Bobcat για τα στενά δρομάκια, από συνεργαζόμενους ιδιώτες.

Η Πολιτική Προστασία, οι υπηρεσίες Πρασίνου & Καθαριότητας και κάθε εμπλεκόμενη δημοτική υπηρεσία καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να περιοριστούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει από το πέρασμα της κακοκαιρίας.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με την Πολιτική Προστασία του Δήμου Κηφισιάς, στα τηλέφωνα 2106229101 και 2106228335.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:«Γαϊτανάκι» ευθυνών για το μπλακάουτ-Αποκαλυπτήρια αποτυχίας.

Σοβαρές αδυναμίες ΔΕΔΔΗΕ και ΔΕΗ, εξαιτίας στρατηγικών Κυβερνητικών επιλογών. Αδυναμίες, λόγο για υπό-στελέχωση του ΔΕΔΔΗΕ εν όψει της ιδιωτικοποίησής του!…

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here