Σφραγίστηκε το κατάστημα La Maison du Grec στην οδό Κασσαβέτη στην Κηφισιά!

0
391

Στη σφράγιση του γνωστού καταστήματος La Maison du Grec στην οδό Κασσαβέτη στην Κηφισιά προχώρησε το πρωί της Δευτέρας 11/05/2015 η αρμόδια επιτροπή του Δήμου Κηφισιάς.

Παρόντες στην διαδικασία ήταν ο Δήμαρχος Κηφισιάς καθώς επίσης και Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι των Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Θωμάκος τόνισε ότι η δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη να βάλει τέλος στην κατάσταση με τα καταστήματα που λειτουργούν χωρίς άδεια στην περιοχή λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν θα περάσουν οι τραμπουκισμοί. 

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Κωνσταντίνος Ντούμης τόνισε πως είναι καθ΄ όλα νόμιμος και πως έχουν τηρηθεί όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την λειτουργία του καταστήματος.

Ένταση ωστόσο επικράτησε όταν ο αρμόδιος εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Παντελής Παπανικολόπουλος έδωσε εντολή να σφραγίσει την πόρτα ο αξιωματικός υπηρεσίας της αστυνομίας με τον δικηγόρο του ιδιοκτήτη να επιμένει πως κάτι τέτοιο είναι παράνομο καθώς στο σχετικό έγγραφο δεν υπήρχε ημερομηνία.

Δείτε την δήλωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς και ο Ιδιοκτήτης του καταστήματος:

{videobox}PDI72swqMKY#t=13{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here