Τα HOFF έρχονται πρώτη φορά στην Ελλάδα… 

0
725

Έχοντας πουλήσει περισσότερα από 350.000 sneakers σε πάνω από 70 χώρες, η μάρκα από την  Elche, εγκαινίασε την  νέα της  μπουτίκ  της ισπανικής HOFF στο  Barrio  Salamanca  της Μαδρίτη  με μοντέρνα, πολύχρωμα, νεανικά, πρωτότυπα sneakers από δέρματα άριστης ποιότητας.

Η μπουτίκ όμως  είναι κάτι περισσότερο από ένα κατάστημα, είναι ένας δημιουργικός χώρος όπου θα πραγματοποιούνται εργαστήρια, καλλιτεχνικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Η  HOFF  ξεκίνησε ως ένα  brand  αφιερωμένο στη γυναίκα, αλλά έπειτα από απαίτηση  θαυμαστών από το άρρεν κοινό, λάνσαρε και  ανδρικές σειρές πριν δύο χρόνια.

Δεν κατασκευάζει όμως μόνον αθλητικά παπούτσια, διαθέτει και εργαστήρι εικονογράφησης με την  Perrine  Honoré  στη Βαρκελώνη και μετέτρεψε το κατάστημά της στη Μαδρίτη σε γκαλερί τέχνης. 

Δραστηριοποιούμενη και στη φιλανθρωπία, τα περασμένα Χριστούγεννα δώρισε 1000 αθλητικά παπούτσια για άπορα παιδιά μέσω του Ερυθρού Σταυρού.

Φέτος στόχος του brand  είναι να λανσάρει το βιώσιμο σχέδιο επωνυμίας του. Ήδη απέκτησε το πιστοποιητικό  Leather  Working  Group  για τη βιώσιμη επεξεργασία του δέρματος. Μεγάλη αποδοχή  έχουν τα sneakers και στη χονδρική.

Η Ισπανία συνεχίζει να είναι η μεγαλύτερη αγορά της, αλλά ο HOFF φτάνει σιγά -σιγά  σε όλες τις γωνιές του κόσμου.

Η εταιρεία έχει δημιουργήσει  Instagram  με την ονομασία TheCitizensoftheWorld, με διεθνείς πελάτες που μοιράζονται την καθημερινότητά τους από  διαφορετικά μέρη σε όλο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα έρχονται για πρώτη φορά από τον Όμιλο Digalakis τα sneakers HOFF στο  https://www.digalakis.com/brands/hoff

και στα καταστήματαDigalakis Stores:

Κηφισιά: Παναγίτσας 6,

Σύνταγμα: Πανεπιστημίου 5. Τηλ.210 00 88 000

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here