Τα Σχολεία ανοίγουν παρά την αρνητική εισήγηση Τσιόδρα: Μειοψήφησε μαζί με άλλους 6 στην Επιτροπή.

0
383

«Όχι» στο άνοιγμα των σχολείων και συγκεκριμένα των Λυκείων ψήφισε ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Όπως αποκάλυψε το ethnos.gr, ο επικεφαλής της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, Σωτήρης Τσιόδρας, διαφώνησε στο άνοιγμα των Λυκείων από τις 12 Απριλίου και μαζί με αυτόν διαφώνησαν άλλοι έξι λοιμωξιολόγοι.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του ethnos.gr, τόσο ο Σωτήρης Τσιόδρας όσο και άλλοι έξι λοιμωξιολόγοι τάχθηκαν κατά του ανοίγματος των λυκείων από τη Δευτέρα, καθώς, όπως είπαν, το άνοιγμα των σχολείων θα έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω διασπορά του κορωναϊού στη χώρα.

Πάντως, οι μαθητές θα επιστρέψουν στα Λύκεια από τη Δευτέρα, 12 Απριλίου, κάτι που, όπως είχε προαναγγείλει και νωρίτερα η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή, ήταν στόχος της κυβέρνησης.

Η αποφαση αφορά όλες τις τάξεις και όλη την χώρα. Η επιτροπή στην ουσία ακολούθησε τις εντολές της κυβέρνησης καθώς στη συνεδρίαση των επιστημόνων συμμετείχε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από την Υπουργό Παιδείας καθώς το άνοιγμα των σχολείων θα γίνει με κανόνες και αυστηρά μέτρα προστασίας και βασικό εργαλείο θα αποτελέσουν τα Self-test σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Υ.Γ. Ειδικό χειρισμό από εξειδικευμένο προσωπικό, απαιτούν τα Self-test που μοίρασαν στα φαρμακεία. Αν το Υπουργείο Παιδείας πρόκειται να χρησιμοποιήσει τα συγκεκριμένα, τότε υπάρχει πρόβλημα, καθώς η συσκευασία των 25 τεμαχίων είναι για ειδικευμένα εργαστήρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here