Τα «χάλκινα» της ορχήστρας Μαρινάκη.

0
324

Όταν ξεκινάς από την ακροδεξιά, εκλέγεσαι με τον Καρατζαφέρη, αγκυροβολείς στον Σαμαρά και στη συνέχεια επιλέγεις τη θέση του Σφουγκοκωλάριου του Κυριάκου Μητσοτάκη, έ τότε έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα, όταν μάλιστα έχεις ήδη επιχειρήσει αναποτελεσματικά να προσκυνήσεις το περιβάλλον Καραμανλή. Προφανώς δεν πρόκειται απλώς για «πολιτική ευλυγισία».

Εδώ μιλάμε για πραγματικό ζογκλέρ του «κηπαρίου» της Λαϊκής Δεξιάς η οποία μας έδωσε εδώ και ενάμιση αιώνα μία πλήρη σειρά ενός πολιτικού Muppet Show το οποίο ο τόπος πλήρωσε με δάκρυα, ιδρώτα και πολύ αίμα για να θυμηθούμε και τον ιδιόμορφο Βρετανό με το πούρο. 

Όταν όμως το θράσος που συνεπάγεται η απληστία και η υποκρισία την οποία επιβάλει η πολιτική βουλιμία αποτελούν τον πυρήνα του οπλοστασίου σου με αποτέλεσμα την κορύφωση της ανηθικότητας και την υπέρβαση ακόμη και της ίδιας της αμετροέπειας, τότε αγαπητέ κ. Άδωνι (του Αδώνιδος) Γεωργιάδη τα πράγματα σοβαρεύουν διότι πλέον ενοχλούν, αν δεν απειλούν τον ίδιο τον κοινοβουλευτικό βίο.

Αφορμή για τις σκέψεις αυτές αποτέλεσε η παρέμβαση του Αδώνιδος κατά της εισαγγελέως Πειραιά κ. Τζίβα η οποία διερευνά την υπόθεση NOOR 1. 

Συμπληρωματικά και σε ρόλο «πυροκροτητή» η διαδικτυακή «συνομιλία» μεταξύ του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου μέσω Twitter (την οποία θα απολαύσετε παρακάτω) συνετέλεσε στη διαμόρφωση ενός πορίσματος. 

Ο Άδωνις (του Αδώνιδος) δεν είναι απλά αστείος. Μικρό το κακό. Είναι άτομο σε διατεταγμένη υπηρεσία. Εξυπηρετεί δύο αφεντικά. 

Το ένα είναι ο σημερινός Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ο οποίος επιχειρεί (χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία αλλά το παλεύει) να στήσει τον δικό του κομματικό μηχανισμό απέναντι στην καραμανλική πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας της οποίας η Οικογένεια Μητσοτάκη δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ αποδεκτή. 

Το δεύτερο αφεντικό του είναι ο όψιμος «Χρυσοδάκτυλος» ενός αναδυόμενου συστήματος νέας διαπλοκής ο οποίος διατηρεί άριστες και διαχρονικές σχέσεις με την «Αγία Οικογένεια των Χανίων», διαθέτει οικονομική ισχύ, ελέγχει ΜΜΕ, είναι ο απόλυτος άρχων του Ολυμπιακού, αλλά, δυστυχώς για τον Άδωνι (του Αδώνιδος) το όνομα του εμπλέκεται στη βρώμική υπόθεση της διακίνησης 3 τόνων ηρωίνης από τον Περσικό Κόλπο προς την Ευρώπη, μέσω Ελευσίνας, Κορωπίου και Φιλοθέης.

Για την συνέχεια πατήστε ΕΔΩ……

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ για το ανωτέρω θέμα: Πότε θα ενεργοποιηθεί η δικαιοσύνη για να υπερασπίσει τους έντιμους δικαστικούς λειτουργούς που στοχοποιούνται από την μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση της μεταπολίτευσης;

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here