Την παραίτηση Χρυσοχοΐδη ζητά η Ελληνική Λύση.

0
379

Βολές εναντίον του υπουργού Προστασίας του Πολίτη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του κόμματος «Ελληνική Λύση», Κυριάκος Βελόπουλος αναφορικά με τη παρέμβαση των αστυνομικών σε δύο κινηματογράφους το Σαββατοκύριακο για την ταινία «Τζόκερ» και τη στάση που κράτησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή «τεντιμπόηδες» με τον Μάνο Νιφλή και τον Άκη Παυλόπουλο, ο κ. Βελόπουλος τόνισε: «Έπρεπε να παραιτηθεί ο Χρυσοχοΐδης. Είπε ότι θα πάει με το παιδί του να δει την ταινία.

Ο υπουργός που είναι ο άνθρωπος που πρέπει να εφαρμόζει το νόμο λέει δημοσίως ότι θα παραβιάσει το νόμο. Σε ποια χώρα γίνονται αυτά τα πράγματα;

«Η ΝΔ τον πήρε για μεταγραφή του Μέσι και τους βγήκε με λουμπάγκο στη μέση. Είναι ο άνθρωπος που με την αστυνομία εφαρμόζουν το νόμο. Ο άνθρωπος αυτός δημοσίως παραβιάζει το νόμο.

Θέλω να πιστεύω ότι είναι ένας επικοινωνιακός ελιγμός, ένα πυροτέχνημα για να ασχοληθούμε με αυτό και να αφήσουμε την υπόθεση των λαθροεισβολέων.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Χρυσοχοΐδης θα παραβιάσει το νόμο συνειδητά και το πιστεύει ότι θα το κάνει. Αν το εννοεί, πρέπει να παραιτηθεί. Δεν μπορεί να βγαίνει ο υπουργός και να λέει ότι θα παραβιάσει το νόμο»…..πρόσθεσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here