Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψαν οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Κηφισιάς.

0
678

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψαν οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Κηφισιάς, στο Αμαξοστάσιο του Δήμου, παρουσία του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, της Αντιδημάρχου Καθαριότητας Ζέτης Κασιμάτη, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων.

Επίσης του Διευθυντή Καθαριότητας Κωνσταντίνου Σούτσου, Προϊσταμένων Υπηρεσιών και πολλών εργαζόμενων,  την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ευχήθηκε στους εργαζόμενους καλή και δημιουργική χρονιά με ατομική και οικογενειακή υγεία. Τόνισε πως η Δημοτική Αρχή και ο ίδιος προσωπικά είναι στο πλευρό των εργαζομένων και πράττουν ο,τι είναι δυνατόν για να βοηθήσουν στην δύσκολη και απαιτητική δουλειά τους.

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα αυξήθηκε το προσωπικό στην Διεύθυνση Καθαριότητας, προκειμένου να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι μεγάλες ανάγκες των συνδημοτών μας.

Η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ζέτη Κασιμάτη, ζήτησε από τους εργαζόμενους δουλειά και καλή συνεργασία προκειμένου ο Δήμος μας να είναι καθαρός.

Ζήλο και μεράκι στην εργασία τους ζήτησε από την πλευρά του, ο Διευθυντής Καθαριότητας Κωνσταντίνος Σούτσος.

Τις ευχές τους για την νέα χρονιά έδωσαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Νίνα Ασπασία Βλάχου, Αχιλλέας Κουρέπης και Αλέξης Μακρής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Άννα Κορογιαννάκη, Γιώργος Σκορδίλης και Δημήτρης Λιανός, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Παναγιώτης Αντωνιάδης, ο Πρόεδρος των εργαζομένων του Δήμου Κηφισιάς Παναγιώτης Μαρκοζάνε οι προϊστάμενοι, αναπληρωτές προϊστάμενοι ή εκπρόσωποι των τμημάτων Ηλεκτροφωτισμού, Συντήρησης Οχημάτων, Πολιτικής Προστασίας, Αποκομιδής Απορριμμάτων Ανακύκλωσης, Αποθήκης, Κοινοχρήστων Χώρων και Ογκωδών.         

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here