Τι θέλει η ΝΔ; Πλαστές κυκλοφορίες εφημερίδων;

0
294

Την Δευτέρα 31/07/2017 πραγματοποιήθηκε η δεύτερη ανάγνωση του πολυνομοσχεδίου του Υπουργείου ΨΗΠΤΕ στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και την Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου. Το νομοσχέδιο οδεύει προς ψήφιση στην Ολομέλεια για Πέμπτη και Παρασκευή.

Εννοείται πως ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ψήφισαν ΝΑΙ, η ΝΔ ψήφισε ΟΧΙ, ενώ Δημοκρατική Συμπαράταξη, Ένωση Κεντρώων και ΚΚΕ επιφυλάχθηκαν για την ολομέλεια.

Ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζει η ψήφιση ενός συγκεκριμένου άρθρου που αναφέρεται στο barcode στις εφημερίδες. Είναι αυτή η ειδική σήμανση, ο κώδικας, μέσω του οποίου θα γνωρίζουμε επιτέλους ποιες ακριβώς είναι οι πωλήσεις των εφημερίδων.

Έτσι αφαιρείται από τους επιτήδειους η δυνατότητα να παρουσιάζουν πλαστά στοιχεία (μεγαλύτερες κυκλοφορίες) ώστε να τσιμπούν περισσότερη διαφήμιση.

Ε λοιπόν, η Νέα Δημοκρατία που δηλώνει υπέρμαχος της ελεύθερης αγοράς ψήφισε κατά. Να μην μπει barcode στις εφημερίδες. Να μην υπάρχει διαφάνεια στο χώρο. Να μη δημοσιεύονται επιτέλους οι αληθινές κυκλοφορίες.

Αυτές οι ιδεολογικές αντιφάσεις της Νέας Δημοκρατίας καταντούν πολύ ύποπτες…….

Υ.Γ. Έπεσε και η τελευταία μάσκα! Η μέθοδος που εξασφαλίζει την ακεραιότητα στις κυκλοφορίες των εφημερίδων, που τελειώνει τους απατεώνες νταβατζήδες, τον υπόκοσμο τον έμπορο ναρκωτικών, όλων αυτών που έκαναν πλιάτσικο όχι μόνο στην διαφημιστική δαπάνη αλλά και στην ίδια την δημοκρατία, ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ από το κόμμα του Μητσοτάκη και φυσικά το ΠΑΣΟΚ! Να σημειωθεί ότι την υπερψήφισε μέχρι και το Ποτάμι.

Δεν υπάρχει πλέον ένας έντιμος πολίτης που να μπορεί να ταυτιστεί με τον Μητσοτάκη και τις επιλογές του. Ο άνθρωπος είναι το απόλυτο κακό που μαστίζει την δημοκρατία από τη μεταπολίτευση και μετά, σε ένα πρόσωπο. 

Τώρα, μαζί με το Βατερλό των νταβατζήδων που χάλκευαν τις κυκλοφορίες τους για να παρουσιάσουν δύναμη και να κλέψουν δημόσιο χρήμα, έρχεται και το Βατερλό τον δημοσκόπων.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here