Το ΕΛΙΑΜΕΠ «προειδοποιεί» για Τουρκική εισβολή και σφαγή, στέλνοντας τον Μητσοτάκη στο Ειδικό Δικαστήριο.

0
433

Τουρκική εισβολή στο Καστελόριζο στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, σφαγή Ελλήνων και αιχμαλωσία των κατοίκων σε στρατόπεδα συγκέντρωσης!

Η ομιλία του κ. Θάνου Βερέμη, του ΕΛΙΑΜΕΠ, δεν είναι μόνο μία επιχείρηση τρομοκρατίας των Ελλήνων. Κυρίως είναι ένα μήνυμα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που ουσιαστικά τον στέλνει κατηγορούμενο σε Ειδικό Δικαστήριο.

 

Οι αδιανόητες δηλώσεις από τον Θάνο Βερέμη του ΕΛΙΑΜΕΠ, που ξεπέρασε κάθε όριο ενδοτισμού, μπορεί να μην απέχουν από την πραγματικότητα. Δηλώσεις που όμως είναι σαφές ότι έγιναν στο πλαίσιο της προσπάθειας των γνωστών κύκλων να τρομάξουν τον ελληνικό λαό και να τον σύρουν σε αποδοχή ατιμωτικών συμφωνιών.

Ο κ. καθηγητής δεν δίστασε να προβλέψει, δημοσίως, ότι στο άμεσο μέλλον η Τουρκία θα επιτεθεί και όχι μόνο θα καταλάβει Ελληνικά νησιάκαι συγκεκριμένα το Καστελλόριζο-αλλά θα βάλει και σε στρατόπεδα συγκέντρωσης τους κατοίκους του! Διευκρίνισε μάλιστα ότι μιλάμε για το «άμεσο μέλλον» και όχι κάποια μελλοντική εξέλιξη.

Το κύριο σημείο όμως στις δηλώσεις Βερέμη είναι ότι προαναγγέλλει αιματηρή εισβολή χιλιάδων τούρκων στρατιωτών στο Καστελόριζο, σφαγή και αιχμαλωσία των κατοίκων σε ειδικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, ακριβώς επειδή η ΕΕ δεν έχει επιβάλει κυρώσεις κατά της Τουρκίας!

Η απώλεια κυρώσεων δηλαδή, είναι η αιτία της επερχόμενης τουρκικής εισβολής. Η αναφορά αυτή πραγματικά συνιστά κατηγορία κατά του Πρωθυπουργού για εσχάτη προδοσία.

Διότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είναι αυτός που έχει δηλώσει προς κάθε κατεύθυνση, ότι η κύρωση δεν είναι αυτοσκοπός, ενώ Γερμανικά μέσα Αποκάλυψαν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ήθελε κυρώσεις κατά της Τουρκίας!…

Ο Βερέμης στην ουσία επιβεβαιώνει αυτό που έχει ήδη αποκαλυφθεί εδώ: Οι Τούρκοι ετοιμάζουν διευρυμένη στρατιωτική επιχείρηση κατά της Ελλάδας και εμείς κοιμόμαστε…

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε εάν κάποιος από την Κυβέρνηση θα απαντήσει στον κ.  Θάνο Βερέμη.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ1: Έξω φρενών για το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «δημοκρατίας» ο Θάνος Βερέμης!

Βρίζει…θεούς και δαίμονες ο αντιπρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ, Θάνος Βερέμης, χάνοντας την ψυχραιμία του έπειτα από την πρωτοσέλιδη αποκάλυψη που έκανε η «δημοκρατία» το Σάββατο.

Η εφημερίδα «χάλασε» το αφήγημα που προσπαθεί εντέχνως να χτίσει το τελευταίο διάστημα το γνωστό Εθνομηδενιστικό Ινστιτούτο, υποστηρίζοντας (ακόμα και με επίσημες ανακοινώσεις) ότι το έχουμε παρεξηγήσει…Ειδικά τώρα, που μέλη του βρίσκονται εντός του Μεγάρου Μαξίμου, ενώ πολλά φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης προπαγανδίζουν απροκάλυπτα υπέρ των θέσεών του.

Η αποκάλυψη της «δημοκρατίας» με τις αδιανόητες δηλώσεις Βερέμη περί κατάληψης του Καστελόριζου από τους Τούρκους ξεσκέπασε τους πραγματικούς σκοπούς του ΕΛΙΑΜΕΠ. Από τη μια, ζητούν διάλογο και υποχωρήσεις και από την άλλη, θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου να μας επιτεθεί η Τουρκία! Άρα, απαιτούν συνεννόηση με τον εν αναμονή εισβολέα!

Ο κ. Βερέμης στις δηλώσεις του θεώρησε δεδομένο ότι το νησί θα χαθεί και όσοι Έλληνες γλιτώσουν θα οδηγηθούν σε τουρκικά στρατόπεδα συγκέντρωσης! Τέτοιο…Εθνικό φρόνημα, που ούτε καν του περνά από το μυαλό ότι η Ελλάδα θα μπορέσει να υπερασπιστεί τα εδάφη της…

Ο κ. Βερέμης, έπειτα από την αποκάλυψη της εφημερίδας, οργίστηκε τόσο, που εξετράπη. Σε δημοσιογράφους που τον καλούσαν ζητώντας του εξηγήσεις έβριζε με χυδαίο τρόπο τόσο τη «δημοκρατία» όσο και τον εκδότη και τους δημοσιογράφους της. Με εκφράσεις χαμαιτυπείου, πρωτοφανείς για καθηγητή πανεπιστημίου που παριστάνει τον…σοβαρό και τον νηφάλιο, προσπαθούσε ανεπιτυχώς να αμυνθεί.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ2: Ιδού το ήθος του ΕΛΙΑΜΕΠ!!

Οι επιστήμονες της μειοδοσίας…αποκαλύπτονται!

Η αποκάλυψη της εφημερίδας «δημοκρατία» με τις αδιανόητες δηλώσεις του Θάνου Βερέμη περί κατάληψης του Καστελόριζου από τους Τούρκους εξέθεσε ανεπανόρθωτα το ΕΛΙΑΜΕΠ.

Η συνέχεια με το ηχητικό ντοκουμέντο τον ύβρεων Βερέμη στην ΠΗΓΗ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here