«Όσα μπορεί να φέρει η αγάπη»

0
278

Το κοινωνικό μυθιστόρημα της Άννας Λάμπρου «Όσα μπορει να φέρει η αγάπη», κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη. 

«Η ηλικία της Φωτεινής, όπως και η δυστυχία της, ήταν μεγάλη. Καταδικασμένη και φυλακισμένη για φόνο, με μόνη επιθυμία να πεθάνει ελεύθερη για να ξαναδεί και να ξαναφιλήσει τους γιους της, αναπολεί ολόκληρη τη ζωή της, τότε που ελεύθερη ζούσε την καθημερινότητά της με τις πολλές στιγμές χαράς, λύπης, ηρεμίας, αλλά και στενοχώριας.

Τότε – όταν οι προβληματισμοί της ήταν έντονοι, όπως και οι απογοητεύσεις -, η ελπίδα, τα όνειρά της και η αισιοδοξία της τη βοηθούσαν να νιώθει ευτυχισμένη και έτσι, γενικά, στον απολογισμό της ζωής της αισθανόταν γαλήνια και ικανοποιημένη από όσα ήδη είχε ζήσει. 

Κάποια μοιραία στιγμή, την ηρεμία και την ευχαρίστηση που αντλούσε από τη ζωή, εντελώς απρόσμενα, τη διαδέχτηκε απέραντη και ατέλειωτη δυστυχία – και η καταδίκη της. Το μεγάλο μυστικό της το πήρε μαζί της, χωρίς να νοιάζεται που η πράξη της προκάλεσε οργή, μίσος και κατηγόριες – αλλά συνάμα αγάπη.» 

Βιογραφικό Συγγραφέα

H Άννα Λάμπρου (Oκτωνιάδη) γεννήθηκε στον Πειραιά το 1941. Aποφοίτησε από τη Mέση Eμπορική Σχολή Πειραιώς το 1959 και από το Institute of English Language and Literature of Piraeus επίσης το 1959.

Eργάστηκε από το 1960 στην Eλλάδα και στην Aυστραλία σε ναυτιλιακές εταιρείες ως ναυλομεσίτρια, διαχειρίστρια πλοίων, συμπλοιοκτήτρια, οικονομική διευθύντρια.

Aποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 1992.

Aπό τις Εκδόσεις Λιβάνη κυκλοφορεί επίσης το βιβλίο της «Δικαίωμα στην Ευτυχία.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here