«Όταν έχω την ευκαιρία θα γ@@@@@ το ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ»! Η απειλή Ερντογάν θα γίνει πράξη;

0
339

Ο αυτοεξόριστος Τούρκος δημοσιογράφος Abdullah Bozkurt με ρεπορτάζ του στην ιστοσελίδα του «nordicmonitor», υπενθυμίζει την απειλή Ερντογάν προς το ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ:

«Όταν έχω την ευκαιρία, ξέρω τι θα κάνω με το ΝΑΤΟ, την Ευρώπη και το Ισραήλ. Θα γ@@@@@ τις μανάδες τους. Το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ είναι τόσο τρομοκράτες όσο το Ισραήλ»…είχε πει το 2011, όταν ακόμη ήταν Πρωθυπουργός.

Ο Abdullah Bozkurt, συνοδεύει τις αποκαλύψεις τους με έγγραφα και έχει τεκμηριώσει το ρεπορτάζ του. Μπορείτε να δείτε τα έγγραφα ΕΔΩ…….

Ο Ερντογάν είναι πολύ πιεσμένος και από το εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό της χώρας του. Η παντοδυναμία του αμφισβητείται πλέον ευθέως και από τις δημοσκοπήσεις και η συζήτηση για την επόμενη μέρα έχει ήδη ξεκινήσει.

Ακόμη κι αυτοί που τον θεωρούν «τελειωμένο» όμως, γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται απλά να εγκαταλείψει την προσπάθεια να διατηρηθεί στην εξουσία. Όπως έχει η κατάσταση αυτή τη στιγμή ένα χαρτί έχει απομείνει στα χέρια του κι αυτό είναι το χαρτί του εθνικισμού.

Ο Ερντογάν δεν αποκλείεται να προσπαθήσει να συσπειρώσει ξανά τον κόσμο, όπως έγινε τη νύχτα της απόπειρας πραξικοπήματος. Η Δύση, η Ευρώπη, η ΗΠΑ και το Ισραήλ είναι οι τέλειοι εχθροί που μπορούν να συνεγείρουν τους Τούρκους.

Όλα αυτά δεν μπορεί παρά να απασχολούν σοβαρότατα την Ελλάδα που θα είναι η πρώτη που θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις ακρότητες του Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος στις 14 Ιουνίου θα συναντηθεί με τον Αμερικανό πρόεδρο Τ. Μπάϊντεν. Σε αυτό το ραντεβού θα φανεί αν ο Τούρκος πρόεδρος εννοεί ακόμη την απειλή του 2011…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here