Όταν ο Λιγνάδης έβριζε τον ΣυΡιζΑ, τον αποθέωναν. Παρόλο που λένε όχι στην «πολιτικοποίηση»…τελικά συνελήφθη!

0
521

Έχετε ντροπιάσει την παράταξη! Έχετε ξεφτιλίσει τις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας. Χρησιμοποιήσατε την Νέα Δημοκρατία ως φερετζέ για να βολέψετε τους απατεώνες του Σημίτη, κάθε καρυδιάς καρύδι, κάτι πολιτικούς αγνώστου ταυτότητας και κάτι τύπους που κανείς δεν γνωρίζει πως βρέθηκαν εκεί.

Εκμεταλλευτήκατε τον Λιγνάδη βάζοντας τον να βρίζει την αριστερά και να παριστάνει τον Μακεδονομάχο! Ναι, ο Λιγνάδης πόνεσε και για την Μακεδονία, προκειμένου να στηρίξει Μητσοτάκη!

Τον ξέρατε όμως πολύ καλά. Εσείς προσωπικά κύριε Μητσοτάκη τον ξέρετε πολύ καλά. Όπως ξέρετε και τον Νίκο Γεωργιάδη. Όσο κι αν το αρνείστε.

Τώρα λοιπόν σκούζετε ότι δεν πρέπει να πολιτικοποιούνται οι υποθέσεις παιδεραστίας. Αφού πρώτα βάλατε την παιδεραστία στο Πολιτικό σκηνικό.

Πηγή olympia.gr

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδα μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Η Kifisia Press δεν λογοκρίνει τις γνώμες των σχολιαστών. Προειδοποίηση: Για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση άρθρων αντίθετα με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο της Kifisia Press.

Υ.Γ. Μείζον θέμα με τις ΜΚΟ που «προμήθευαν παιδιά» στον Λιγνάδη.

Έρχεται τσουνάμι αποκαλύψεων αναφορικά με την δράση τριών τουλάχιστον ΜΚΟ που υποτίθεται ότι προστάτευαν τα προσφυγοπούλα, αλλά έστελναν-συμπτωματικά-ανήλικα προσφυγοπούλα στον Λιγνάδη για να τα μυήσει στο θέατρο.

Η μία οργάνωση είναι ευρέως γνωστή, γεγονός που δεν ισχύει και για τις άλλες δυο. Μάλιστα, μία εξ αυτών φέρεται να συνδέεται με το περιβάλλον του Πρωθυπουργού, σύμφωνα με πληροφορίες από μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με κοινό παρονομαστή κοινωνική λειτουργό που εργαζόταν και στις 3 και κανόνιζε τα της «συμμετοχής».

Τα ανήλικα μετά από λίγες επισκέψεις ηρνούντο κατηγορηματικά να ξαναπάνε. Οι 2 δομές φέρονται να έκλεισαν πριν ένα χρόνο.

Θεωρείται πλέον επιβεβλημένο να γίνει Εισαγγελική έρευνα στις ΜΚΟ προκειμένου να κατανοήσουμε ποιοι ευθύνονται για αυτό το αίσχος. Και κατά πόσον η ευθύνη τους αυτή είναι συνενοχή.

Υ.Γ.1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Στη σύλληψη του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, προχώρησαν οι αρμόδιες αρχές, έπειτα από σχετικό ένταλμα που εκδόθηκε εις βάρος του από εισαγγελέα.

Η σύλληψη του Δ. Λιγνάδη έγινε ενώ κατατέθηκε νέα μήνυση εναντίον του, που φέρεται να αφορά υπόθεση βιασμού που έγινε πριν από έξι χρόνια, η οποία δεν έχει παραγραφεί. Συνεπώς εις βάρος του υπάρχουν πλέον δύο μηνύσεις που δεν έχουν παραγραφεί.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός μετέβη αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών με τον συνήγορό του.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο δικηγόρος του, ζήτησαν να συναντηθούν με αξιωματικό της αστυνομίας και να ενημερωθούν σχετικά με τη φημολογία για ένταλμα σύλληψης του πρώτου.

Έπειτα από παραμονή μισής ώρας στη ΓΑΔΑ, αποχώρησαν καθώς τους πληροφόρησαν ότι δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ούτε υπάρχει ενημέρωση από την Δικαιοσύνη. Ωστόσο, αργότερα, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here