Άγριο Σφυροκόπημα σε Μητσοτάκη από τον πρώην Yπαρχηγό της Πυροσβεστικής!

0
442

Η τραγελαφική εμφάνιση του στη Βουλή με τις απίστευτες δικαιολογίες που χρησιμοποίησε για τις φωτιές, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Μεταξύ αυτών και του Αντιστράτηγου-Υπαρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος ε.α και Νομικού-Δικαστικού Πραγματογνώμονα, Ανδριανού Γκουρμπάτση.

Με μια σειρά αναρτήσεων ο κ. Γκουρμπάτσης εκφράζει την αγανάκτησή του για την αποποίηση ευθυνών και την προσπάθεια συγκάλυψής τους.

«Θα έπρεπε ήδη να είστε στη φυλακή τόσο εσείς και όσοι άλλοι είναι συνυπεύθυνοι για τις θανατηφόρες και καταστροφικές πυρκαγιές 2018, 2021 και 2023 και εσείς όχι μόνο δεν αναλάβατε τις ευθύνες σας, αλλά επιχειρήσατε να μας παρα-πληροφορήσετε για να τις συγκαλύψετε! ΝΤΡΟΠΗ!»…γράφει χαρακτηριστικά σε μία από αυτές.

Ενώ σε άλλη αναφέρει:

«ΒΟΥΛΗ-Συζήτηση σε επίπεδο Αρχηγών Κομμάτων για τις φετινές πυρκαγιές: Κύριε Μητσοτάκη για τις ποινικές ευθύνες του κρατικού μηχανισμού που από λάθη και εγκληματικές παραλείψεις του οδήγησαν αιτιωδώς στην πιο καταστροφική πυρκαγιά της ΕΕ (820.000 στρ και 28 θύματα) “ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ”!».

Τέλος, ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης σχολιάζει:

«Παλιά λέγαμε που είναι το Κράτος; Τώρα το Κράτος είναι παρόν. Κύριε Πρωθυπουργέ μας δουλεύεις με αυτά που λες ή σε παραπληροφορούν. Αλήθεια είναι ότι το κράτος ήταν παρόν αλλά ανίκανο να προστατέψει τη ζωή και περιουσία μας».

Δείτε τις αναρτήσεις:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here