Άθλια επίθεση της Ν.Δ. κατά της εφημερίδας Δημοκρατίας!

0
268

Με μία πρωτοφανή ανακοίνωση το κόμμα του Μητσοτάκη επιτίθεται στην εφημερίδα Δημοκρατία, την εφημερίδα που αποτελεί φωνή της συνείδησης της παράταξης, έχοντας μάλιστα το θράσος να την κατηγορήσει ως φίλο-χουντική!

Δηλαδή το κόμμα που έκανε αντιπρόεδρο τον θαυμαστή του Παττακού Άδωνι Γεωργιάδη……

Και υπουργό τον αρχηγό της νεολαίας της ΕΠΕΝ Μάκη Βορίδη…….

Έχει το θράσος να μιλά για χούντα! Φυσικά, εδώ έχει το θράσος να χαρακτηρίζει ως χειρότερη κυβέρνηση την της μεταπολίτευσης την παρούσα κυβέρνηση, ξεπλένοντας έτσι την συμμορία του αφεντικού του Μητσοτάκη, Κώστα Σημίτη και φυσικά του ινδάλματος του Μητσοτάκη, Γιώργου Παπανδρέου. 

Μιλάμε πλέον ξεκάθαρα για την μετατροπή της παράταξης σε πολιτικό βραχίονα εγκληματικών οργανώσεων. Και αυτό φυσικά ο ελληνικός λαός το γνωρίζει. Και θα δώσει την απάντηση του στις εκλογές. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που έχει βάλει αντιπρόεδρο τον αυτογραφάκια του Παττακού και μαθητή με «μεγάλη του τιμή» (sic) του χουντικού Κώστα Πλεύρη, Άδωνη Γεωργιάδη, έχει εκπρόσωπο της κοινοβουλευτικής ομάδας, την προσωπική επιλογή του Γεωργίου Παπαδόπουλου στην ηγεσία της ΕΠΕΝ, τον Μαυρουδή Βορίδη και εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας την επαγγελματία λασπολόγο του Κώστα Καραμανλή, την Μαρία Σπυράκη.

Αλλά κι ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, από θαυμασμό μάλλον στον Τσαουσέσκου, πήγε ακόμη ένα βήμα παρακάτω, στο ραδιόφωνο των παραπολιτικών 90,1 και κάλεσε τους νεοδημοκράτες να μην ακουμπάνε καν την συγκεκριμένη εφημερίδα!

Πάλι καλά που δεν ζήτησε να την κλείσουν κιόλας ή να βάλει τους δημοσιογράφους της να υπογράψουν πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων και να βάλουν εικονίσματα του Στυλιανού στα γραφεία τους. Βλέπετε, το κουσούρι μένει όσες γραβάτες και να αλλάξεις.

Υ.Γ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Και ο Χρυσοχοΐδης στο κόμμα Μητσοτάκη!! 

Όλο το παρασκήνιο των επαφών με τα φθαρμένα υλικά του ΠΑΣΟΚ! Η Ν.Δ. παίρνει και τον Χρυσοχοΐδη. Ο Κούλης του υποσχέθηκε το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως για να «καθαρίσει» τα Εξάρχεια!! 

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here