Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Εντιμότητα…του Γ. Λακόπουλου.

0
373

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκει απέναντί του την εντιμότητα των άλλων, που δεν διστάζουν να πουν την αλήθεια – και ας τον εκθέτουν.

Μαζί του εκθέτουν και το συνεργείο των επικοινωνιολόγων που σκηνοθετούν μονίμως τη δημόσια παρουσία του. Αλλά και όσα ΜΜΕ και δημοσιογράφους σπεύδουν να καταπιούν αμάσητα και να μεταφέρουν όσα του πλασάρουν τα non papers του Μεγάρου Μαξίμου.

Πριν από τον κορονοϊό ήταν χαρακτηριστική η υπόθεση του υπερήλικου από τα Τρίκαλα που ήθελε να γίνει διοικητής στο Νοσοκομείο Καρδίτσας. Το υποσχέθηκε προσωπικά ο ίδιος ο Μητσοτάκης με αντάλλαγμα  να μην πολιτευτεί με τον Καμμένο, αλλά να συνδράμει τη ΝΔ.

Είχε πέσει πολύ γέλιο τότε. Αλλά δεν ίδρωσε το αυτί του Πρωθυπουργού  και ας του απηύθυνε βαρείς χαρακτηρισμούς ο πρώην συνομιλητής του.

Αυτή τη φορά το πλήγμα είναι βαρύτερο. Γιατί αφορά ένα θέμα για το οποίο οι άνθρωποι βρίσκονται σε περιορισμό και ακούνε καθημερινά τον Χαρδαλιά να τους απειλεί ότι έτσι και τους περάσει από το νου να κυκλοφορήσουν θα τον βρουν απέναντί τους. Ή τον καθηγητή Τσιόδρα να τους λέει ποτέ πιο κοντά από δυο μέτρα μεταξύ τους και χωρίς μάσκα.

Το περασμένο Σάββατο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκηνοθετήθηκε, κατά τα συνήθη, να βγαίνει με πρόχειρο ντύσιμο από το γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου για να χειροκροτήσει την Άλκηστη Πρωτοψάλτη που τραγουδούσε περιφερομένη από μια καρότσα.

Υπό την αιγίδα του δήμαρχου Μπακογιάννη, που πήρε και τα εύσημα για την ιδέα του.

Συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδα μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Η Kifisia Press δεν λογοκρίνει τις γνώμες των σχολιαστών. Προειδοποίηση: Για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση άρθρων αντίθετα με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο της Kifisia Press.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here