Έμμεσες «απειλές» κατά της ζωής του Πρωθυπουργού από δημοσιογράφο σε διατεταγμένη υπηρεσία!…..

0
318

Την παρέμβαση της δικαιοσύνης ζητάει ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Πάνος Ρήγας, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο «Facebook», για τις απειλές κατά του Πρωθυπουργού που «εκτόξευσε» στο «in.gr», μέσω άρθρου του, o δημοσιογράφος Λ. Χαραλαμπόπουλος.

Συγκεκριμένα……

«Ένα άρθρο έντονης κριτικής στον πρωθυπουργό, για την στάση του στο θέμα των πυρκαγιών, καταλήγει με αήθεις επιθέσεις εναντίον του, καθώς τον συγκρίνει ευθέως με τον δικτάτορα της Ρουμάνος, Νικολάε Τσαουσέσκου αναφέροντας ότι εκτελέστηκε από απόσπασμα!

Και καταλήγει το απαράδεκτο άρθρο του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου:

Η ιστορία λέει πως όταν ο Νικολάε Τσαουσέσκου βγήκε στις 21 Δεκεμβρίου 1989 να μιλήσει στο πλήθος για τα επιτεύγματά του, στην αρχή δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί βρέθηκε να δέχεται τόσο έντονες αποδοκιμασίες αντί για επευφημίες.

4 μέρες αργότερα έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες του εκτελεστικού αποσπάσματος».

Στο άρθρο απάντησε μέσω twitter o γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Π. Ρήγας, ο οποίος μίλησε για συμβόλαιο «θανάτου» και ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα. 

Τι συμβόλαιο «θανάτου» εκτελεί και ποιου τα συμφέροντα εξυπηρετεί αυτό το άρθρο;

Το «in gr», ανήκει στον επιχειρηματία Β. Μαρινάκη!…….

Υ.Γ. Έτσι κάνουν πάντα τη στιγμή ενός πραγματικού προβλήματος οι «δυστυχείς» ανόητοι. Κάνουν το πρόβλημα (του άλλου βέβαια) ευκαιρία «διατεταγμένης υπηρεσίας» πολιτικής εκμετάλλευσης!…….

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here