Ένα μοναδικό….Ταξίδι…ανάΨΥΧΗΣ!

0
367

Μια μουσικοθεατρική παράσταση με θέμα τα ταξίδια ζωής που δεν πραγματοποιήσαμε, που φοβηθήκαμε να αποφασίσουμε ή που δεν έπρεπε να είχαμε κάνει! Όσα τοποθετούμε πλέον στις προσωπικές μας αποσκευές και όσα αφαιρούμε, γιατί ο….όγκος τους μας βαραίνει….

Η σπονδυλωτή παράσταση έχοντας ως κεντρικό γνώμονα τα ταξίδια, μας μεταφέρει, μέσα από κείμενα και αγαπημένα τραγούδια στους ….εκάστοτε σταθμούς της ζωής.

Ο Στέλιος Καλάθας μέσω της μεθόδου «Συναισθηματική διαλεκτική», που διδάσκει, σκηνοθέτησε τις θεατρικές ομάδες «+αίσθημα» και «ΚΕ.ΨΥ.ΠΑ» όπου στις 14,15,16 Ιουνίου 2013 αλλά και 20, 21 αντιστοίχως του ίδιου μήνα στις 21.15, θα παρουσιάσουν στο «Θέατρο 104» (Ευμολπιδών 41, Γκάζι, μετρό Κεραμεικός τηλ. 210. 34.55.020) την παράσταση «Ταξίδι…ανάΨΥΧΗΣ». Είσοδος 5 €.

«Θεωρώ ότι τα πιο μεγάλα ταξίδια είναι εκείνα που κάνουμε μέσα μας. Αυτή η παράσταση αποδεικνύει πώς το σημαντικότερο όλων είναι να ανακαλύψουμε, να αγαπήσουμε και να κάνουμε καλύτερο τον εαυτό μας»…..λέει ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός Στέλιος Καλαθάς.

Επιμέλεια κειμένων – σκηνοθεσία: Στέλιος Καλαθάς
Σκηνικά: Σοφία Σιμάκη
Κοστούμια: Αργύρης Θέος
Μουσική: Σταύρος Παπασταύρου
Χορογραφίες: Ναλίνη Σπαθαράκη
Βοηθός σκηνοθέτη: Σοφία Ρίζου
Τραγούδι: Ειρήνη Χαρίδου, Περσεφόνη Μπότα
Φωτογραφία: Άκης Χρήστου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here