Επεισόδια σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

0
1186

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, περίπου 150 ατόμων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29/12/18, από την Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία, την Αναρχική Συλλογικότητα για την Ολική Απελευθέρωση-ΠΑΡΑΣΙΤΑ και διάφορες άλλες οργανώσεις στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, με τους συγκεντρωμένους να διαμαρτύρονται για την υπόθεση θανάτωσης των δύο τζάγκουαρ.

Οι εκπρόσωποι των φιλοζωικών οργανώσεων απέκλεισαν έναν από τους δρόμους που οδηγούν στην είσοδο του πάρκου και παρότρυναν τους οδηγούς να μην το επισκεφθούν.

Οι διαδηλωτές κρατούσαν πλακάτ με συνθήματα όπως: «τα ζώα δεν είναι θέαμα», «τα άγρια ζώα ανήκουν στη φύση», «όχι στις φυλακές των ζώων».

Στη συνέχεια κινήθηκαν προς την πύλη εισόδου, όπου, ορισμένοι από αυτούς προσπάθησαν να μπουν στο πάρκο. Ωστόσο αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν και η ένταση περιορίστηκε άμεσα.

Ομάδα αναρχικών ανάμεσα στους διαδηλωτές

Ανάμεσα όμως στα άτομα που επιχείρησαν να εισέλθουν στο  Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, παρείσφρησε και η ομάδα αναρχικών ΠΑΡΑΣΙΤΑ (Αναρχική Συλλογικότητα για την Ολική Απελευθέρωση), η οποία κυκλοφορούσε το κάτωθι φυλλάδιο:

Ηχηρή ήταν όμως η απουσία έστω και ενός βουλευτή ανεξαρτήτως κόμματος!……

Δύναμη της αστυνομίας έφτασε στο σημείο, όμως δεν χρειάστηκε να επέμβει καθώς ηρέμησαν τα πνεύματα.

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Στη βία τους απαντάμε με το έργο μας!

Στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο – Attica Zoological Park, βασικός μας στόχος εκτός από την φροντίδα και προστασία των ζώων είναι η σωστή ενημέρωση του κοινού σχετικά με τα ζώα, τη ζωή τους, τις ανάγκες τους και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν στη φύση!

Ενημερωθείτε και εσείς μέσα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα που διοργανώνει το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο – Attica Zoological Park και συμβάλλετε όπως μπορείτε στην προστασία της άγριας ζωής και του περιβάλλοντος, με υπευθυνότητα, σιγουριά και ευαισθησία!

Η γνώση είναι δύναμη!

Η γνώση είναι δύναμη!

Η γνώση είναι δύναμη! Στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο – Attica Zoological Park, βασικός μας στόχος εκτός από την φροντίδα και προστασία των ζώων είναι η σωστή ενημέρωση του κοινού σχετικά με τα ζώα, τη ζωή τους, τις ανάγκες τους και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν στη φύση! Ενημερωθείτε και εσείς μέσα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα που διοργανώνει το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο – Attica Zoological Park και συμβάλλετε όπως μπορείτε στην προστασία της άγριας ζωής και του περιβάλλοντος, με υπευθυνότητα, σιγουριά και ευαισθησία!Μάθετε περισσότερα εδώ: https://bit.ly/2KcQ7f0

Publiée par Αττικό Ζωολογικό Πάρκο – Attica Zoological Park sur Lundi 19 novembre 2018

Φροντίζουμε για το περιβάλλον και την άγρια ζωή.

Φροντίζουμε για το περιβάλλον και την άγρια ζωή!

Κάθε εβδομάδα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο – Attica Zoological Park ξεκινάμε με τη σκέψη ότι η προστασία του πλανήτη και της άγριας ζωής θα πρέπει να είναι μέρος του τρόπου ζωής όλων μας!Είναι ευθύνη μας να συμβάλλουμε με όποιον τρόπο μπορούμε στη φροντίδα και προστασία του περιβάλλοντος και την διατήρηση ενός ισορροπημένου κύκλου ζωής ?Οι στόχοι γίνονται πραγματικότητα με τη συμμετοχή όλων μας! Φροντίζουμε για το περιβάλλον και την άγρια ζωή!#atticazoo #animals #loveanimals #sustainability #nature #environment #wildlife

Publiée par Αττικό Ζωολογικό Πάρκο – Attica Zoological Park sur Lundi 29 octobre 2018

Μάθετε περισσότερα πατώντας ΕΔΩ……….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here