Έριξε ΒΟΜΒΑ η Γεροβασίλη: Μετά την άρνηση της ανάληψης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί τον Α. Τσίπρα σε Νέο Κόμμα;

0
863

Η απάντησή της σε σχετική ερώτηση που «φουντώνει» τις φήμες…

Με λίγες λέξεις και ένα χαμόγελο απάντησε η Όλγα Γεροβασίλη σε ερώτηση για το εάν θα ακολουθούσε τον Αλέξη Τσίπρα σε ένα Νέο κόμμα.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση για ενδεχόμενη συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα σε περίπτωση που εκείνος επιχειρήσει νέο πολιτικό βήμα η Όλγα Γεροβασίλη χαμογέλασε με νόημα και είπε θα τα δούμε όλα αυτά.

Μια απάντηση που «φουντώνει» ακόμη εκ νέου τις φήμες, την ώρα που, όπως σας έχει αναφέρει το pronews.gr, τις τελευταίες ημέρες υπάρχει κύμα αποχωρήσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η απάντηση της Γεροβασίλη είναι σημαντική για έναν πολύ σημαντικό λόγο, καθώς είναι μια από τις πιο στενές συνεργάτιδες του Α. Τσίπρα και ίσως ένα από τα λίγα πρόσωπα στον ΣΥΡΙΖΑ που θα γνωρίζουν τι έχει στο μυαλό του ο Α. Τσίπρας.

Άλλωστε και κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας την είδαμε να κάθεται δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα.

Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα η  Γεροβασίλη αρνήθηκε να αναλάβει την Προεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με αποτέλεσμα να αναλάβει αυτή τη θέση ο Σωκράτης Φάμελλος.

Από εκεί και πέρα η Όλγα Γεροβασίλη είπε πριν την ορκωμοσία της στη Βουλή ότι αυτή είναι:

«Μία σύνθετη περίοδος εξαιτίας αυτών που έχει να αντιμετωπίσει η Ελληνική κοινωνία και τον ρόλο που καλούμαστε να παίξουμε εμείς ως αντιπολίτευση για να εκπροσωπήσουμε τα συμφέροντα της κοινωνίας με τη δυνατότερη φωνή που μπορούμε να αρθρώνουμε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο αλλά και να διαφυλάξουμε την αδιατάραχτη λειτουργία σε αυτή την περίοδο».

Όσον αφορά τη διάθεσή της να μην προχωρήσει στην ανάληψη της Προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ η κ.  Γεροβασίλη υποστήριξε ότι σε μία τόσο κρίσιμη και σύνθετη περίοδο η διάταξη του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να έχει την καλύτερη, δυνατότερη εκπροσώπηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο από όλες τις θέσεις. Απαιτείται συνοχή.

Ο ρόλος του Αντιπροέδρου της Βουλής επίσης θα είναι κρίσιμος. Είμαι παρούσα. Μετά την παραχώρηση του χώρου από τον Αλέξη Τσίπρα, οφείλει ο καθένας μας να ταιριάξει το μπόι με τον ίσκιο του και να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν έργο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here