Έτοιμος ο Καρατζαφέρης να συγκρουστεί με τον «Πρωθυπουργό του Αιώνα».

0
388

-Είναι δυνατόν να επιδείξει τέτοια αχαριστία;

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ανακοίνωσε «Αυτόνομη κάθοδο στις Ευρωεκλογές». Με δικό του κόμμα, δικά του ψηφοδέλτια, δικούς του υποψηφίους.

Η ανακοίνωση του όμως είναι ηρωική και παράτολμη. Ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον καλύτερο πρωθυπουργό του αιώνα! Θα συγκρουστεί λοιπόν με έναν τέτοιο πολιτικό ογκόλιθο;

Υπάρχει όμως άλλο ένα λεπτό σημείο…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι ο μέγας ευεργέτης του Γιώργου Καρατζαφέρη. Είναι ο άνθρωπος που κυριολεκτικά τον έσωσε από μία εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. Όπως είθισται να λέμε, τον «καθάρισε». Με την καλή έννοια.

Είναι δυνατόν τώρα ο ευεργετημένος να στραφεί κατά του ευεργέτη του; Ειδικά ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μόνον «αχάριστος» δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Πάρα λοιπόν την ανακοίνωση του, το πιθανότερο είναι να κάνει μία από τις γνωστές πολιτικές πιρουέτες του, ευελπιστώντας ότι ο Κυριάκος θα τον βάλει στο ευρώ-ψηφοδέλτιο που άλλωστε θα είναι πάλι με σταυρό.

Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε ότι ο «θρύλος της κυβίστησης», διέδιδε ότι ο Κυριάκος θα τον έβαζε και σε εκλόγιμη θέση στο επικρατείας, στις πρόσφατες εκλογές…Εντέλει, έμεινε στους ύμνους για τον «Πρωθυπουργό του Αιώνα»…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here