Αγιασμός Εκλογικού Κέντρου Νέας Ερυθραίας.

0
572

Τα άμεσα αντανακλαστικά του σε θέματα που αφορούν στην κοινωνική αλληλεγγύη αλλά και την ενσυναίσθησή του έδειξε για ακόμα μία φορά ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος στον Αγιασμό του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών» στη Νέα Ερυθραία.

Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών": Αγιασμός του εκλογικού κέντρου στη Ν. Ερυθραία - OTA VOICE

Πολίτες όλων των ηλικιών ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του παραβρέθηκαν στην Λιτή Εκδήλωση προσφέροντας παράλληλα είδη πρώτης ανάγκες για τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται στον Βόλο και στην Καρδίτσα από τις καταστροφικές βροχοπτώσεις. Μάλιστα πριν την έναρξη της τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα αυτής της τραγωδίας.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ορμώμενος από όσα διαδραματίζονται στη χώρα μας αναφέρθηκε στο ζήτημα των φυσικών καταστροφών και στο σημαντικό ρόλο της Πολιτικής Προστασίας.

Άλλωστε, όπως σημείωσε, για τα παραπάνω η Επιστήμη ειδοποιεί την Ανθρωπότητα εδώ και δεκαετίες και τα τελευταία χρόνια ακόμα πιο έντονα.

«Έχουμε καθαρά ρέματα και ισχυρή Πολιτική Προστασία»

Ο Δήμαρχος θύμισε σε όλους ότι η Κηφισιά, η Νέα Ερυθραία και η Εκάλη βρίσκονται στους πρόποδες της Πεντέλης. Από το βουνό «κατεβαίνουν τεράστιοι όγκοι νερού χωρίς να υπάρχει πλέον το δάσος που κάποτε τους συγκρατούσε. Έχουμε στην πόλη μας ρέματα τα οποία φροντίζουμε να είναι διαρκώς ανοιχτά και καθαρά, κάτι το οποίο είναι καθοριστικής σημασίας για την ασφάλεια μας» είπε ο Γιώργος Θωμάκος.

Στη συνέχεια επισήμανε ότι τα τελευταία χρόνια η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κηφισιάς έχει γίνει ισχυρή σε σχέση με τα παλαιοτέρα χρόνια καθώς πλέον διαθέτει εκπαιδευμένο δυναμικό και σύγχρονο εξοπλισμό.

«Θωρακισμένες από τα τρέχοντα καιρικά φαινόμενα η Κηφισιά, η Νέα Ερυθραία και η Εκάλη»

«Πρωτοπορούμε με αισθητήρες πυρανίχνευσης»

«Έτοιμο να δημοπρατηθεί ο Ρέμα Κοντοχρήστου»

«Θα προγραμματιστούν αντιπλημμυρικά έργα ύψους 42 εκατομμυρίων ευρώ»

«Προτεραιότητα η ασφάλεια όλων μας»

«Όχι στην χαλαρή ψήφο, είναι εκλογές μίας Κυριακής»

«Η Νέα Ερυθραία είναι μία σύγχρονη πόλη με βαθιά ψυχή»

«Το μεγαλύτερο έργο μας στη Νέα Ερυθραία η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης»

«Σύντομα παραδίδουμε πλήρως ανακατασκευασμένο το 1ο Δημοτικό»

«Ξαναζεί το ιστορικό μας σχολείο»

«Τα μπαρ στη Νέα Ερυθραία έσπειρε η παλιά διοίκηση που ζητά ξανά την ψήφο σας»

«Αυτό είναι το όραμά μας για τον Δήμο μας»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here