Αδιάκοποι Βομβαρδισμοί στη λωρίδα της Γάζας!

0
420

Ο ουρανός στην Λωρίδα της Γάζας κατακλύστηκε την νύχτα της Πέμπτης από εκρήξεις σε έναν από τους σφοδρότερους βομβαρδισμούς που έχει εξαπολύσει το Ισραήλ.

Οι μάχες εντός του παλαιστινιακού θυλάκου διεξάγονται σώμα με σώμα με τις Ισραηλινές Δυνάμεις να προχωρούν προς την πόλη της Γάζας και την Χαμάς να απαντά με προειδοποιήσεις για επικείμενη «συμφορά».

Στα δύο έχει κοπεί η Λωρίδα της Γάζας καθώς ο Ισραηλινός Στρατός ανακοίνωσε πως «ολοκλήρωσε την περικύκλωση της Πόλης» και έσπασε τις πρώτες γραμμές άμυνας της Χαμάς.

Η Οργάνωση διαμηνύει ότι οι στρατιώτες του Ισραήλ θα βγουν από τον θύλακο «σε μαύρους σάκους».

Υ.Γ. Η Αλγερία μπαίνει στον πόλεμο-Ιστορική απόφαση της βουλής να εμπλακεί η χώρα.

Το Κοινοβούλιο της Αλγερίας έλαβε μια ιστορική απόφαση την Πέμπτη. Με ομόφωνη έγκρισή τους οι βουλευτές εξουσιοδοτούν τον πρόεδρο της χώρας, Abdelmadjid Tebboune, να εμπλακεί στον πόλεμο προς υποστήριξη των Παλαιστινίων της Γάζας.

Οι Αλγερινοί είναι το δεύτερο αραβικό έθνος που κηρύττουν επισήμως την στήριξή τους στους Παλαιστινίους και στρέφονται εναντίον του Ισραήλ.

Δύο ημέρες νωρίτερα, η Υεμένη κήρυξε τον πόλεμο στο Ισραήλ και μαχητές Χούθι πραγματοποιούν επιθέσεις από τον Λίβανο.

Η απόφαση του Κοινοβουλίου της Αλγερίας είναι αποτέλεσμα των κλιμακούμενων επιθέσεων με χιλιάδες θύματα στην Λωρίδα της Γάζας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here