Αηδιασμένος ο κόσμος με τους δημοσκόπους τους κλείνει το τηλέφωνο!

0
231

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ χρόνια γελάει ο κάθε πικραμένος με τους δημοσκόπους και τα γκάλοπ.

ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ να γίνουν εκτός από αναξιόπιστοι, καταγέλαστοι και κατάπτυστοι αφού η συντριπτική πλειοψηφία των δημοσκοπήσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τις τάσεις που διαμορφώνονται στο εκλογικό σώμα.

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΗ κατρακύλα ήταν αναμενόμενη αφού οι περισσότερες από τις εταιρείες που διενεργούσαν τα γκάλοπ ήταν συνδεδεμένες με συμφέροντα και άρπαζαν τεράστια ποσά από τις ΔΕΚΟ, τις τράπεζες και τα υπουργεία με πρόσχημα υπηρεσίες επικοινωνίας και μετρήσεις.

ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ δημοσκοπήσεων συνδέονταν με δεσμούς αίματος με το παλιό διεφθαρμένο και χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα.

ΟΤΑΝ ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση έπεσε μεγάλη πείνα στις εταιρείες δημοσκοπήσεων γιατί κόπηκαν τα νταραβέρια με τις τράπεζες, το δημόσιο και τις ΔΕΚΟ.

ΑΠΤΟΗΤΟΙ κάποιοι αλητήριοι δημοσκόποι συνέχιζαν να διασκεδάζουν τον κόσμο με τις υποτιθέμενες μετρήσεις.

ΜΟΝΟ που τα γκάλοπ έφεραν τη σφραγίδα εταιρειών δημοσκοπήσεων γιατί τα ποσοστά καθορίζονταν από τους διάφορους εντολείς είτε αυτοί ήταν επιχειρηματίες είτε κόμματα.

ΗΤΑΝ τέτοια η κατάπτωση του κλάδου που έφτασαν σε σημείο με πέντε χιλιάρικα να στήνουν ψεύτικες δημοσκοπήσεις.

ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ο κόσμος με τα λαμόγια όχι μόνο αγνοεί τα αποτελέσματα των γκάλοπ αλλά δεν συμμετέχει καν σε αυτή την απάτη.

Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφία των πολιτών αρνείται να απαντήσει στα ερωτήματα που θέτουν και κλείνει το τηλέφωνο στους ερευνητές.

ΓΙ΄ ΑΥΤΟ φτάσαμε στο σημείο οι δημοσκοπήσεις να είναι αναξιόπιστες ακόμα και αν οι δημοσκόποι έχουν αγνές προθέσεις.

ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να σταθμίσει δείγμα και να βγάλει συμπεράσματα για την πρόθεση ψήφου όταν η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών αρνείται να απαντήσει στις ερωτήσεις των γκαλοπατζήδων.

ΟΙ ΜΟΝΟΙ που έμειναν να πιστεύουν τις δημοσκοπήσεις και να επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τις ψεύτικες έτσι κι αλλιώς προβλέψεις σε επικοινωνιακό επίπεδο είναι η Νέα Δημοκρατία και το παλιό σύστημα της διαπλοκής που κάνει τα πάντα για να πετύχει τη νεκρανάστασή του.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here