ΑΙΣΧΟΣ: Πρώην Υπουργός του Ψευδοκράτους εκλήθη ομιλητής στο Φόρουμ των Δελφών!!

0
90

Αδιανόητο Αίσχος στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών όπου κάλεσαν για ομιλητή τον Οζντίλ Ναμί, πρώην Υπουργό του Ψευδοκράτους, με την κυβέρνηση να πουλάει την Κύπρο και να αναγνωρίζει από την πίσω πόρτα το καθεστώς του Αττίλα!

Ο εκπρόσωπος του Ψευδοκράτους ήταν ομιλητής στο πάνελ με τίτλο «Ξετυλίγοντας το Κυπριακό αίνιγμα σε ταραχώδεις καιρούς: Αξιολόγηση της προόδου και ανοίγοντας την πορεία προς τα εμπρός»…μιλώντας για την Ανατολική Μεσόγειο και τα προβλήματα που ανακύπτουν, δηλαδή τα προβλήματα που δημιουργεί η «μαμά πατρίδα» του, Τουρκία.

Όπως είπε:

«Υπάρχει τεράστια ανάγκη να επιλυθεί το Κυπριακό-η περιοχή το έχει ανάγκη-υπάρχουν μεγάλα προβλήματα στην περιοχή, π.χ. το θέμα της Γάζας. Πρέπει να ανοίξουμε το δρόμο για διεθνή συνεργασία και το Κυπριακό αποτελεί μεγάλο εμπόδιο»…ενώ η επίλυσή του θα ωφελήσει όχι μόνο την Κύπρο, αλλά και τις γειτονικές χώρες.

Αυτόν λοιπόν επέλεξαν να μιλήσει στο Φόρουμ των Δελφών, χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αντίρρηση από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, που δείχνει ξεκάθαρα ποια είναι η επικίνδυνη θέση της για τα Εθνικά μας θέματα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here