Αλλάζει Όνομα ο Δήμος Κηφισιάς;

0
857

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς υποστηρίζει το αίτημα αλλαγής του ονόματος που κατέθεσε ο Σύλλογος «Ένωση Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας».

Ο Δήμος Κηφισιάς δρομολογεί την μετονομασία του σε Δήμο Κηφισιάς-Ν. Ερυθραίας-Εκάλης αφού το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου ψήφισε υπέρ της συγκεκριμένης αλλαγής.

Όπως διαβάζουμε σε σχετικό έγγραφο που αναρτήθηκε στη Διαύγειακαι το δημοσιεύουμε, το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς υποστηρίζει το αίτημα αλλαγής του ονόματος που κατέθεσε ο Σύλλογος «Ένωση Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας»:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κηφισιάς υποστηρίζει το αίτημα της Ένωσης Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας για την αλλαγή της ονομασίας του Δήμου Κηφισιάς σε Δήμο Κηφισιάς-Ν. Ερυθραίας-Εκάλης, θεωρώντας δίκαιη και αιτιολογημένη την υλοποίηση του αιτήματος τους.

Αποστέλλει δε, την έγγραφη υποστήριξή του στο Γραφείο Πρωθυπουργού, στον Πρόεδρο της Βουλής και στο Υπουργείο Εσωτερικών».

Υπέρ του αιτήματος της Ένωσης Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας, ψηφίζουν και οι Πρόεδροι των Συμβουλίων Κοινοτήτων Νέας Ερυθραίας και Εκάλης κ. Λούµπιας, και κ. Σφηκάκης αντίστοιχα.

Η απόφαση αυτή πήρε τον αριθμό 3/2023.

Το ψήφισμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here