Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Γιάννης Παντελεάκης-Μιχαηλίδης!

0
775

Την ανεξαρτητοποίησή του την υπέβαλε στις 27 Ιουλίου και ο 2ος Δημοτικός Σύμβουλος της Διοίκησης Θωμάκου, ο κ. Γιάννης Παντελεάκης-Μιχαηλίδης.

Βέβαια η παραίτηση του κ. Γιάννη Παντελεάκη δεν ήταν «κεραυνός εν αιθρία», διότι είχαν προηγηθεί αρκετά σημάδια «επαμφοτερίζουσας» δυσαρέσκειας και γενικά «αλλοπρόσαλλης» συμπεριφοράς.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ Π.Χ.: Στην επιστολή του ο Πρόεδρος του Μενάνδρου ΑΕ, της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου, αναφέρει τους λόγους για τους οποίους πήρε αυτή την απόφαση.

Μεταξύ άλλων ήταν:

-Η δήθεν Βούληση του Δημάρχου να διεκδικήσει για τρίτη φορά την επανεκλογή του  σε αντίθεση με την προεκλογική του θέση!

-Ότι δύο θητείες αρκούν για να εφαρμόσει ένας Δήμαρχος το πρόγραμμά του!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1 Π.Χ.: Ο Γιάννης Παντελεάκης πέρυσι το καλοκαίρι είχε εκφράσει Δριμεία Κριτική για την άσκηση εξουσίας του Βαγγέλη Αυλήτη, του Πρώτου τη Τάξη εκλεγμένου Δημοτικού Συμβούλου.

Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Γιάννης Παντελεάκης- Μιχαηλίδης | KifisiaNews

Άστραψε και βρόντηξε ο Πρόεδρος του Μένανδρου ΑΕ Γιάννης Παντελεάκης, στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 31ης Αυγούστου, εξαπολύοντας βαριές κατηγορίες εναντίον του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου για τους Παιδικούς Σταθμούς Βαγγέλη Αυλήτη.

Μίλησε για μετακινήσεις υπαλλήλων οι οποίοι κατά την διάρκεια της θητείας του Γιάννη Παντελεάκη είχαν μιλήσει με καλά λόγια για το έργο του, αλλά και καπηλεία των έργων του και της συνεισφοράς του σε αυτόν τον ευαίσθητο τομέα του Δήμου.

Εξέφρασε με δυνατό τρόπο την διάκριση σε Επιχορηγήσεις που παίρνει ο συγκεκριμένος Σύμβουλος σε όποια θέση και αν ορισθεί από τον Δήμαρχο αλλά και τις «Προεκλογικές τοξικότητες και λάσπες που πετούσε γραπτώς και προσωπικώς προς πρώην Δημάρχους αλλά και απλούς Δημοτικούς Συμβούλους σαν και μένα»…όπως χαρακτηριστικά ανέφερε!

Στην συνεδρίαση δεν συμμετείχε ο Πρώτος τη Τάξη εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Βαγγέλης Αυλήτης, ενώ ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος είπε πως θα εξετάσει τις καταγγελίες για διώξεις υπαλλήλων και γενικά όσα ανέφερε ο Δημοτικός Σύμβουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here