Ανοικτές επιστολές προς Υποψηφίους Δημάρχους Κηφισιάς.

0
550

Βλέποντας τη πολλαπλή διάσπαση που έχει δημιουργηθεί στα Δημοτικά δρώμενα με τους 17 Υποψηφίους Δημάρχους, ο Δημήτρης Λιανός δημοσίευσε στο διαδίκτυο, μια «ενωτική» επιστολή, μήπως κάποιοι, λόγω του εκλογικού συστήματος του «Κλεισθένη», υποχωρήσουν από τις προσωπικές τους βλέψεις και σκεφτούν το καλό της πόλης.

Σε σχεδόν ίδιο πλαίσιο επιστολή έστειλε και ο Νίκος Αναγνωστάτος, ο οποίος όμως λέει ότι δέχεται να μπει αυτός μπροστά και σε δύο χρόνια να «αφήσει» την  Δημαρχεία σε νεώτερο.

Η πρόσκληση Λιανού έχει ως ΕΞΗΣ…….

Σε επιστολή του προς την ΒΟΡΕΙΝΗ, ο Χρήστος Καλός, σχετικά με την πρόταση του Δημήτρη Λιανού για Δημοκρατικές Συνεργασίες στον Δήμο Κηφισιάς, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Αυτό όμως που οφείλω να διευκρινίσω  είναι ότι ο συνδυασμός μας «Δημιουργία για την Κηφισιά» δεν πρόκειται να καθίσει σε τραπέζι προεκλογικών συνεργασιών στο οποίο θα συμμετέχει το αμαρτωλό παρελθόν και το πλήρες ανίκανο παρόν».

Ακολούθως  εξέφρασαν την θέληση τους  να συμμετάσχουν στον διάλογο και οι Νίκος Χιωτάκης, Γιώργος Παπαδόπουλος και Σάντυ Πατρινού.

Δημήτρης Λιανός

Καλημέρα σας,

Εχθές, μετά την δημόσια πρόκληση μου πρoς όλους τους υποψήφιους δημάρχους Κηφισιάς για σύνθεση, σύγκλιση και συναίνεση για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας και τη διασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος για τον τόπο μας, εξέφρασε την θέληση του να συμμετάσχει στον διάλογο και ο κ. Giorgos Papadopoulos, προστιθέμενος στην κ. Sandy Patrinou, στον κ. Nikos Chiotakis και στον κ. Christos Kalos (που apriori θέτει θέμα προσώπων – κακώς κατά την γνώμη μου, γιατί παρθενογέννεση, δε μπορεί να υπάρξει! Όπως και ο ίδιος, όλοι έχουν την προϊστορία τους την οποία θα κληθούν να κρίνουν με την ψήφο τους, οι συμπολίτες μας).

Καλό σας τριήμερο!!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:  Ξενίζει και προβληματίζει το γεγονός ότι Υποψήφιοι Δήμαρχοι ξαφνικά ζητούν συνεργασία, γεμάτοι καλοσύνη και αγάπη, με άλλους Υποψήφιους Δημάρχους!…..

ΠΩΣ είναι δυνατόν ορισμένοι Υποψήφιοι Δήμαρχοι (Δημοτικοί Σύμβουλοι που ανεξαρτητοποιήθηκαν) να συνεργασθούν δημοκρατικά, όταν ο υφ’ έρπων οπορτουνισμός τους ήταν βασικό στοιχείο αρνητικής κρίσης περί την ατολμία και τον τυχοδιωκτισμό αυτών που επιλέγουν την ανεξαρτητοποίηση στο παρά-πέντε της λήξης της θητείας τους στο Δημοτικό Συμβούλιο της Κηφισιάς;

Η συμμετοχή στον διάλογο του κ. Ν. Χιωτάκη, μας αναγκάζει να θυμηθούμε τα τέσσερα (4) χρόνια της προηγούμενης Διοίκησης του Δήμου Κηφισιάς (2010-2014).

Χρόνια στασιμότητας, αδιαφάνειας και πυρετωδών προ-εγκρίσεων – ορισμένες φορές και παρανόμως – τριάντα καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος ή περίπου 2.500 τραπεζοκαθισμάτων σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία!…..

Τι να έγινε άραγε;

-Αισθάνονται ανασφάλεια;

-Υπερεκτίμησαν εαυτόν;

-Δεν βρίσκουν μερικοί  ικανοποιητικό αριθμό συνεργατών;

-Ήταν προμελετημένη φιλοδοξία;

Ποιος ξέρει;  Οι εξελίξεις  θα δείξουν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here