ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ Βιλιάρδου: Οι Γερμανοί εκβιάζουν την Ελλάδα για τα μάτια του Διαβόητου Α. Γεωργίου!

0
412

Απαιτούν την αθώωση Γεωργίου και το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας, για να μας δώσουν την Επενδυτική Βαθμίδα!

Ένα αδιανόητο παρασκήνιο που ντροπιάζει την Ελλάδα και τους Έλληνες, αποκαλύπτει ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Βασίλης Βιλιάρδος, αναφορικά με την προσπάθεια που γίνεται να «καθαρίσει» ο μοιραίος διοικητής της ΕΛΣΤΑΤ τον οποίο διόρισε ο Γιώργος Παπανδρέου και το όνομα του συνδέθηκε με τις κατηγορίες για αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων που «τεκμηρίωσαν» τα εγκληματικά μέτρα του Μνημονίου που κατέστρεψε την Ελλάδα.

Ο Διακεκριμένος Οικονομολόγος, είναι καταπέλτης κατά της Κυβέρνησης για την απόφαση της να ανακαλέσει την προσφυγή του Νομικού συμβουλίου του κράτους κατά του Γεωργίου, την οποία είχε αποφασίσει η Υπηρεσιακή Κυβέρνηση!

Γράφει συγκεκριμένα:

Επενδυτική βαθμίδα…

«Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, εν μέσω προεκλογικής Περιόδου, στις 8 Ιουνίου και με υπηρεσιακή κυβέρνηση, αποφάσισε να προχωρήσει σε αίτηση επανεξέτασης της υπόθεσης Γεωργίου.

Υπήρξαν αντιδράσεις, μεταξύ άλλων από το ΠΑΣΟΚ, την A. Διαμαντοπούλου και τον Γ. Παπανδρέου-ενώ μετά την δημοσιοποίηση της υπόθεσης, η κυβέρνηση προχώρησε σε άμεση παρέμβαση, καταθέτοντας αίτημα ανάκλησης της προσφυγής».

Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους και η υπηρεσιακή κυβέρνηση ενέργησαν έντιμα, προς όφελος των Ελλήνων-αφού η ενδεχόμενη παραποίηση των στοιχείων εκ μέρους του Α. Γεωργίου, μας κόστισε τρία μνημόνια, περί το 1 τρις €, καθώς επίσης μία μοναδική στα ιστορικά χρονικά κατάρρευση της Οικονομίας και της κοινωνίας μας.

Επομένως πρέπει και δικαιούμαστε να μάθουμε την αλήθεια-κάτι που όμως φαίνεται πως εύλογα δεν θέλουν ο Γ. Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ, η νέα κυβέρνηση της ΝΔ και οι Ευρωπαίοι, αφού μάλλον δεν τους συμφέρει.

Ακριβώς για το λόγο αυτό, οι Ευρωπαίοι (=οι Γερμανοί) μας έχουν πει ότι, δεν θα μας δώσουν την επενδυτική βαθμίδα εάν δεν αθωωθεί ο Α. Γεωργίου-κάτι που έχει γραφτεί πολλές φορές, ενώ σαφώς πρόκειται για εκβιασμό.

Ως εκ τούτου, βρέθηκε ο κατάλληλος Υπουργός για να προβεί στο «έγκλημα», σημειώνοντας πως η Επενδυτική Βαθμίδα δεν εξαρτάται μόνο από το κλείσιμο της υπόθεσης Γεωργίου-αλλά, επί πλέον:

-από τη συνέχιση του ξεπουλήματος της Δημόσιας περιουσίας, μαζί με τις τράπεζες,

-από τους πλειστηριασμούς της ιδιωτικής,

-από το διαρκές σκύψιμο του κεφαλιού των κυβερνήσεων μας κοκ.

Η Κυβερνητική θητεία 2019-2022 ήταν μία τραγωδία, αφού όλοι οι Οικονομικοί μας Δείκτες είναι στο κόκκινο!

Εάν ανεχθούν αυτό το «Ειδεχθές Έγκλημα» οι Έλληνες, θα εξαθλιωθούν εντελώς-μετατρεπόμενοι στα φθηνά γκαρσόνια της Ευρώπης που θα εργάζονται σε «γαλέρες» με τη «θέληση» τους, χωρίς καμία προοπτική για το δικό τους μέλλον, κυρίως όμως για το μέλλον των παιδιών τους.

Η υποτέλεια άλλωστε δεν ανταμείβεται ποτέ-αντίθετα, οδηγεί σε όλο και μεγαλύτερο σκύψιμο του κεφαλιού, με μικρά διαλείμματα για να γίνεται υποφερτό.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Πρωτοφανής ενέργεια Χατζηδάκη υπέρ του Α. Γεωργίου!…

Ο Κωστής Χατζηδάκης υπουργός Ενέργειας, ο Γεράσιμος Θωμάς υφυπουργός – Ανακοινώθηκε το κυβερνητικό σχήμα

Σύμφωνα με ανάρτηση του Βασίλη Βιλιάρδου:

«Με αίτημα που κατέθεσε ο Κ. Χατζηδάκης στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, ζητείται η ανάκληση της προσφυγής προς το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου που είχε υποβληθεί στις 8 Ιουνίου 2023 για την υπόθεση Γεωργίου».

Πρόκειται για την (πιθανότατη) Διόγκωση του Ελλείμματος που μας καταδίκασε άδικα στο ΔΝΤ-ενώ από αυτό και μόνο μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί τοποθετήθηκε στη θέση του ο κ. Υπουργός, χωρίς να είναι οικονομολόγος. Ντροπή!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here