Αποκάλυψη Βόμβα από «Το ΒΗΜΑ» της Κυριακής: Η παρακολούθηση του Ανδρουλάκη δεν ήταν τρίμηνη!

0
509

Μία άκρως φιλοκυβερνητική εφημερίδα έρχεται για να διαψεύσει τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τους ισχυρισμούς του, τους οποίους μάλιστα διατύπωσε δημοσίως με το πρόσφατο διάγγελμα του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, που έρχεται λίγες ώρες μετά την Αποκάλυψη-Βόμβα του Γιάννη Σουλιώτη ότι υπήρχαν άλλοι επτά πολιτικοί υπό παρακολούθηση, η παρακολούθηση Ανδρουλάκη υπερέβη τους τρεις μήνες και μάλιστα υπήρξε παράταση αυτής, πολλές εβδομάδες αφότου είχε εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ!

Αυτό σημαίνει ότι η παρακολούθηση Ανδρουλάκη ήταν αμιγώς κομματική και δεν είχε καμία σχέση με θέματα Εθνικής ασφάλειας, όπως άλλωστε έχει αποκαλύψει το Olympia.gr καταρρίπτοντας τις κυβερνητικές διαρροές περί εμπλοκής «τρίτων χωρών».

Εάν υπήρχε μία χώρα που θα ήθελε να παρακολουθήσει τον Νίκο Ανδρουλάκη, αυτή θα ήταν το βάρβαρο Αζερμπαϊτζάν. Εάν υπήρξε οποιοσδήποτε Έλληνας κρατικός λειτουργός, πολιτικός, εισαγγελέας ή οτιδήποτε άλλο που θα συνηγορούσε στην παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη από το φασιστικό Αζερμπαϊτζάν, τότε θα πρέπει να δικαστεί για εσχάτη προδοσία.

Διαβάστε πώς περιγράφει την αποκάλυψη της Εφημερίδας το έγκυρο ieidiseis.gr

Ενδιαφέρον εμφανίζει μια αποκάλυψη του-πάντα έγκυρου-Βασίλη Λαμπρόπουλου στην Εφημερίδα «Το Βήμα» της Κυριακής, που λόγω εορταστικού τριημέρου πέρασε απαρατήρητη:

Ν. Ανδρουλάκης στο ΒΗΜΑ: «Την πρώτη Κυριακή της απλής αναλογικής θα κριθούν οι προθέσεις όλων» - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Η εντολή για παρακολούθηση του τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ δεν ήταν τρίμηνη, όπως αρχικά, παρουσιάστηκε επισήμως!

Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο του 1994 το αίτημα υποβλήθηκε (όπως και για την παρακολούθηση όλων των πολιτών) για ένα δίμηνο, δηλαδή Σεπτέμβριο με Νοέμβριο του 2021, και ακολούθως υποβλήθηκε νέο αίτημα ανανέωσης της καταγραφής των συνομιλιών του.

«Η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και οι δικαστικοί λειτουργοί καλούνται, λοιπόν, να ερευνήσουν το νέο ερώτημα που θα τεθεί: ποια αναφορά ή ποια συνομιλία του κ. Ανδρουλάκη ήταν η «ένοχη» ώστε να αιτιολογεί το αίτημα για συνέχιση της παρακολούθησής του;»…σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Λέτε να ήταν και αυτός ένας λόγος που ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως τα «ευρήματα» της παρακολούθησης Ανδρουλάκη έχουν καταστραφεί, ενώ ο νόμος προβλέπει πως η καταστροφή τους θα έπρεπε να γίνει τον Δεκέμβριο του 2023;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here