Αποκάλυψη Βόμβα: Ο Zaluzhny παραμέρισε τον Zelensky και διαπραγματεύεται ειρήνη με Ρωσία μετά τη συντριβή των Ουκρανών.

0
345

Ο Seymour Hersh, πολύπειρος Αμερικανός Eρευνητής, υποστηρίζει ότι ο Ουκρανός Αρχιστράτηγος Valery Zaluzhny διαπραγματεύεται κρυφά με τον Ρώσο ομόλογό του Valery Gerasimov, Κατάπαυση του Πυρός.

Μία συνταρακτική αποκάλυψη έρχεται να δώσει νέα διάσταση στις εξελίξεις στο μέτωπο της Ουκρανίας από τον βραβευμένο με Pulitzer, Αμερικανό Δημοσιογράφο-Ερευνητή Seymour Hersh.

Ο πολύπειρος Αμερικανός Ερευνητής με άρθρο του στο Substack, που τιτλοφορείται «General to General», (Στρατηγός με Στρατηγό),  υποστηρίζει ότι ο Ουκρανός αρχιστράτηγος Valery Zaluzhny διαπραγματεύεται κρυφά με τον Ρώσο ομόλογό του Valery Gerasimov, κατάπαυση του πυρός και μία πιθανή ειρήνη με τους όρους της Μόσχας, έχοντας παραμερίσει τον Zelensky.

Σύμφωνα με τον Hersh, σοβαρές ειρηνευτικές συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας στο επίπεδο των στρατιωτικών ηγετών «έχουν αποκτήσει ραγδαία δυναμική ενώ οι εξελίξεις έχουν ξεπεράσει την καταστροφική ομάδα εξωτερικής πολιτικής του Αμερικανού προέδρου Joe Biden».

Δραματική η κατάσταση για τους Ουκρανούς-O Zaluzhny παραμέρισε τον Zelensky.

«Όλοι στην Ευρώπη μιλούν για αυτό-τις ειρηνευτικές συνομιλίες-μου είπε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ένας Αμερικανός επιχειρηματίας που πέρασε χρόνια ασχολούμενος με υψηλού επιπέδου ουκρανικά διπλωματικά και στρατιωτικά ζητήματα στην κυβέρνηση.

Αλλά υπάρχουν πολλά ερωτήματα μεταξύ κατάπαυσης του πυρός και διευθέτησης», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Hersh.

Ο Αμερικανός ερευνητής επικαλείται μάλιστα τον έμπειρο δημοσιογράφο Anatol Liven, ο οποίος επιβεβαιώνει ότι η κατάσταση στο πεδίο της μάχης είναι δραματική για το Κίεβο, «οπότε οι διαπραγματεύσεις για μια ειρηνευτική διευθέτηση γίνονται όλο και πιο απαραίτητες για την Ουκρανία».

Αποκάλυψε ότι ήταν «εξαιρετικά δύσκολο» για την Ουκρανική Κυβέρνηση με επικεφαλής τον Volodymyr Zelensky να συμφωνήσει σε συνομιλίες, δεδομένης της επανειλημμένης άρνησής της να διαπραγματευτεί με τον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin.

Η κινητήρια δύναμη αυτών των συνομιλιών δεν είναι η Ουάσιγκτον ή η Μόσχα αλλά οι δύο υψηλόβαθμοι στρατηγοί που ηγούνται των στρατιωτικών επιχειρήσεων, ο Valery Gerasimov της Ρωσίας και ο Valery Zaluzhny της Ουκρανίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here