ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η κατάληξη μίας….«παροιμιώδους» συνεργασίας του υποψήφιου Δημάρχου Κηφισιάς Νίκου Χιωτάκη με τους κ.κ. Ν. Δεικτάκη και Β. Ταμβάκη!

0
1320

Στις 04/05/19 εμφανίστηκαν στο FB αναρτήσεις στις οποίες τόσο ο κ. Νάσος Δεικτάκης όσο και ο κ. Βαγγέλης Ταμβάκης, να δηλώνουν ότι δεν θα συμμετάσχουν στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με την παράταξη του Νίκου Χιωτάκη.

Ανάρτηση του κ. Νάσου Δεικτάκης στο FB

Σας ενημερώνω ότι έχω τεθεί εκτός του ψηφοδελτίου! Δεν παραιτήθηκα, δεν αποσύρθηκα, τέθηκα εκτός της παράταξης «+εργαζόμαστε για τη πόλη της καρδιάς μας» με επικεφαλή τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Χιωτάκη, για τον Δήμο Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης.

Από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου έως και σήμερα αγωνίστηκα να γίνουν πράξη αξίες και αρχές, οι οποίες συγκροτούν το αληθινό νόημα της πολιτικής στην αυτοδιοίκηση, χωρίς προσωπικούς υπολογισμούς και ιδιοτέλεια.

Πορεύτηκα με συνέπεια, ειλικρίνεια, ευθύτητα και ακεραιότητα απορρίπτοντας την υποκρισία, το λαϊκισμό και την δημαγωγία. Σας είπα πάντοτε όλη την αλήθεια.

Η αγάπη μου για την Κηφισιά, την Νέα Ερυθραία και την Εκάλη ήταν, είναι και θα είναι αγνή, αστείρευτη και ανυστερόβουλη. Δεν αποσύρομαι από τον ζωτικής σημασίας αγώνα για την αναγέννηση του δήμου μας.

Δεν αποξενώνομαι από τους συνδημότες μου. Θα είμαι πάντα παρών στη πρώτη γραμμή των προβλημάτων του τόπου μας, και θα συνδράμω με όλες τις δυνάμεις μου όταν αυτό θα είναι επιβεβλημένο από τις περιστάσεις.

Ευχαριστώ όλες και όλους όσους βρέθηκαν δίπλα μου όλη αυτή τη περίοδο, για το ενδιαφέρον, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους.

Nάσος Δεικτάκης

Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής – Οικονομολόγος
Πτυχιούχος Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Μέλος της Γραμματείας Επιστημονικών Φορέων της Ν.Δ.
Μέλος του Τομέα Πολιτικής Υποστήριξης της Ν.Δ.
Μέλος του Μητρώου Στελεχών της Ν.Δ.

Ανάρτηση του κ. Βαγγέλη Ταμβάκη στο FB

Αυτή η δημοσίευση του Facebook δεν είναι πλέον διαθέσιμη. Μπορεί να έχει αφαιρεθεί ή μπορεί να έχουν αλλάξει οι ρυθμίσεις του απορρήτου της.

Υ.Γ. Είναι άξιον απορίας οι εν λόγω αποχωρήσεις! ΜΗΠΩΣ τυχόν οι προεκτάσεις, των διαφωνιών των κ.κ. Νάσο Δεικτάκη και Βαγγέλη Ταμβάκη με τον κ. Χιωτάκη, που όπως πληροφορούμεθα ήταν έντονες, να επιφέρουν αστάθεια στην παράταξη «+εργαζόμαστε για τη πόλη της καρδιάς μας»;;………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here