ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΕΙΣΜΟΣ: Ο Αλέξης Τσίπρας καθαρίζει επιτέλους Κόμμα και Βαρίδια!

0
278

-Τινάζει την μπάνκα του ΣΥΡΙΖΑ στον αέρα!

ΜΕ τόλμη και αποφασιστικότητα ο Αλέξης Τσίπρας ξηλώνει στην κυριολεξία τον παλιό ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τα βαρίδια που προκάλεσαν τη βαριά ήττα στις εκλογές.

Ο Πρόεδρος του κόμματος πήρε τις αποφάσεις του και όλα δείχνουν ότι δρομολογεί αλλαγές που εκκρεμούσαν από το 2019. Και όλα θα γίνουν μέσα στον Ιούλιο με πολιτικές αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων του κόμματος.

ΜΕΣΑ από το διαρκές συνέδριο το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο 23, ο Αλέξης Τσίπρας αλλάζει το Όνομα του κόμματος, το Λογότυπο, τα Σύμβολα και το Καταστατικό, δημιουργώντας ένα σύγχρονο Σοσιαλιστικό Κόμμα ικανό να ανταποκριθεί στα σύνθετα δεδομένα της εποχής και τις απαιτήσεις του Ελληνικού λαού.

Το Νέο Κόμμα πρόκειται στη συνέχεια να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Σοσιαλιστική Ομάδα και συγκεκριμένα την οργανική ένταξή του στο PES (τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές) στους οποίους εδώ και χρόνια είναι ως παρατηρητής!…

Οι δημοσιογράφοι του Kontra News μεταδίδουν τις τελευταίες μετεκλογικές εξελίξεις στην Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Ο Χρήστος Κυμπιζής έχει όλο το ρεπορτάζ από το ΣΥΡΙΖΑ και ο Δημήτρης Κουκλουμπέρης από το ΠΑΣΟΚ στο δελτίο Kontra News 9:30 με τον Γιώργο Μελιγγώνη:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here