Βίντεο-Ντοκουμέντο με την αναίτια επίθεση των ΜΑΤ στους διαδηλωτές.

0
158

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι όσο βλέπει ο κ. Μητσοτάκης ότι καταρρέει τόσο γίνεται πιο επικίνδυνος.

Για «υποκριτική συγγνώμη» της Κυβέρνησης κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας μετά την πορεία για τα Τέμπη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στη δημοσιότητα και το βίντεο, στο οποίο, όπως αναφέρει, αποδεικνύεται η αναίτια και απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ κατά των διαδηλωτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Για πολλοστή φορά τις τελευταίες ημέρες η Κυβέρνηση δείχνει τι ακριβώς εννοούσε με την υποκριτική της συγγνώμη για την τραγωδία στα Τέμπη.

Όπως επιβεβαιώνεται και από βίντεο ντοκουμέντο, δυνάμεις των ΜΑΤ ξεκίνησαν αναίτια και απρόκλητη επίθεση κατά ειρηνικών διαδηλωτών και έπνιξαν την μεγάλη πορεία στα χημικά, μόνο και μόνο για να διαλύσουν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Όσο βλέπει ότι καταρρέει ο κ. Μητσοτάκης, τόσο θα γίνεται και πιο επικίνδυνος για τους πολίτες».

Δείτε το βίντεο:

Υ.Γ. «Το έγκλημα ΔΕΝ θα ξεχαστεί»-Χιλιάδες κόσμου στη διαδήλωση για τα Τέμπη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη μετά τη σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών, πραγματοποιείται την Πέμπτη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το Thestival.gr, στην κινητοποίηση συμμετέχουν εργατικά σωματεία, συνδικάτα, φοιτητικοί σύλλογοι, συλλογικότητες, συνταξιούχοι, μαθητές και άτομα του ευρύτερου αντί-εξουσιαστικού χώρου, οι οποίοι εκφράζουν τη θλίψη και την οργή τους για την τραγωδία των Τεμπών.

Κρατώντας πανό, πλακάτ και φωνάζοντας συνθήματα, οι διαδηλωτές διαμηνύουν πως το «έγκλημα στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί», ενώ αποδίδουν ευθύνες σε Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για το σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Η πορεία ξεκίνησε από το άγαλμα Βενιζέλου όπου νωρίτερα πραγματοποιήθηκε μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Κινείται στο κέντρο της πόλης και πιθανόν θα καταλήξει στον ΟΣΕ.

Δείτε το βίντεο:

Υ.Γ.1.  Κουκουλοφόροι πίσω από τα ΜΑΤ στην πορεία για τα Τέμπη!

Αίσθηση προκάλεσαν ορισμένες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα από την κινητοποίηση που έγινε στην Θεσσαλονίκη με αφορμή την 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την τραγωδία στα Τέμπη.

Στον λογαριασμό του στο Τwitter ένας χρήστης έβαλε τέσσερις φωτογραφίες που απεικονίζουν κουκουλοφόρους να βρίσκονται πίσω από διμοιρία MAT στη Θεσσαλονίκη, στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Μητροπολίτου Γενναδίου.

Οι κουκουλοφόροι είναι ντυμένοι σαν αντί-εξουσιαστές και «διορθώνουν» ο ένας τον εξοπλισμό του άλλου, αδιαφορώντας για την παρουσία της αστυνομίας.

Δείτε την ανάρτηση και τις φωτογραφίες:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here