ΒΟΜΒΑ για τον Μητσοτάκη το Δημοσίευμα/Αποκάλυψη των Financial Times για την Αλεξία Μπακογιάννη.

0
375

Σαν Βόμβα έσκασε στους κυβερνητικούς κύκλους η αποκάλυψη των Financial Times για την σχέση της Αλεξίας Μπακογιάννη με καταδικασμένο Επιχειρηματία Μπένι Στάινμετζ για διαφθορά και τις μπίζνες εκατομμυρίων με εμπλοκή εξωχώριων εταιρειών.

Δημοσίευμα-«βόμβα» των FT εμπλέκει την Αλεξία Μπακογιάννη με τον καταδικασμένο Μπένι Στάινμετζ: Και πασίγνωστος Έλληνας εφοπλιστής στο κόλπο!

Λογικό είναι να δημιουργηθεί ένα κλίμα ανησυχίας και πανικού, ακόμα και μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Είναι άλλωστε πρωτοφανές για Έλληνα πρωθυπουργό, να παρουσιάζεται ως «διεφθαρμένος μονάρχης», με δεύτερο στενό συγγενή του να γίνεται πάλι πρωτοσέλιδο σε μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της υφηλίου. Μόνο για ηγέτες επιπέδου Αμίν Νταντά έχουν γίνει παρόμοια αφιερώματα στο παρελθόν.

Και όμως, στον σκληρό πυρήνα του Μαξίμου, δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Το αντίθετο μάλιστα. Στο στενό πρωθυπουργικό περιβάλλον το συγκεκριμένο δημοσίευμα έφερε χαμόγελα.

Για την ακρίβεια, είναι ένα δημοσίευμα που εξυπηρετεί περίφημα τον τιτάνιο αγώνα του Κυριάκου να παραμείνει στην εξουσία για πολλά χρόνια ακόμα, χωρίς να τεθεί θέμα διαδοχής του. Φαίνεται ότι ο Έλληνας Καίσαρας, ακολουθεί πιστά το παράδειγμα του τεράστιου ηγέτη της Ρώμης, του Νέρωνα. Αλίμονο, εάν κάποιος άνηκε στους πιθανούς κληρονόμους του!

Πράγματι, εάν κάποιος δει με ψυχρό μάτι το δημοσίευμα, θα συνειδητοποιήσει ότι είναι ένα ασύμμετρο χτύπημα προς το έτερο σκέλος της «οικογένειας». Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που έσπευσαν να το αναπαράγουν ΜΜΕ τα οποία στηρίζουν φανατικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Δεν θα πρέπει να απορήσουμε εάν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, τεθεί έντεχνα το ερώτημα «πως είναι δυνατόν να παραμένει η Ντόρα Μπακογιάννη επικεφαλής στην επιτροπή εξωτερικών και άμυνας», έπειτα από τέτοιο δημοσίευμα…

Πηγή: Κύριος Μάξιμος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here