Βρώμικη Επίθεση των Ουκρανών κατά της Κύπρου μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο!

0
252

Θα έπρεπε να ντρέπονται! Δεν φτάνει που έχουμε καταστραφεί για να τους στηρίζουμε, έχουν το θράσος να συκοφαντούν και τον Ελληνισμό!

Το αίμα στο κεφάλι ανέβασε στον Κύπριο Πρόεδρο, Ουκρανός Βουλευτής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (και που να βάλουν την Ουκρανία στην ΕΕ), ζητώντας με ξεδιάντροπο τρόπο τον λόγο για την παρουσία Ρώσων Ολιγαρχών στην Κύπρο, ενώ η ανιστόρητη στάση του Τουρκοκύπριου βουλευτή ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη.

Ρεσιτάλ αχαριστίας και προκλητικότητας από τους συμμάχους των Τούρκων εναντίον του Ελληνικού και Κυπριακού λαού, που έχουν πληρώσει το βαρύτερο τίμημα από τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Το παραλήρημα του Ουκρανού εντός του κορυφαίου Ευρωπαϊκού Οργάνου είναι ενδεικτική της στάσης που θα έχουν οι συμπατριώτες του εφόσον ενταχθεί η χώρα τους στην ΕΕ. Οψ ποτέ!

Ο Κύπριος πρόεδρος Ν. Χριστοδουλίδης προσπάθησε με κόσμιο τρόπο να απαντήσει στον φιλοξενούμενο στην κοινοβούλιο της ΕΕ Ουκρανό Βουλευτή, λέγοντας ότι η Λευκωσία καταδίκασε από την αρχή την Ρωσική Εισβολή στην Ουκρανία, όπως έκανε και η Τουρκία στην Κύπρο, (την οποία φυσικά το Κίεβο δεν έχει καταδικάσει δημοσίως).

Όσο για την παρουσία Ολιγαρχών στην Κύπρο, ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι η Λευκωσία εφαρμόζει όλες τις κυρώσεις της ΕΕ για το ζήτημα αυτό, ενώ του είπε έμμεσα για την Τουρκία που δεν εφαρμόζει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Η Ουκρανία δίνει κινητήρες στα Τουρκικά UAV και τεχνολογία για πυραύλους.

Αυτοί είναι θρασύτητα των Ουκρανών που δεν διστάζουν να ζητούν τα ρέστα από την Κύπρο και την Ελλάδα (το έχουμε δει πολλές φορές), για την σχέση της με την Ρωσία με τρόπο που μη τη άλλο προσβάλει ολόκληρο τον Ελληνισμό.

Αυτοί που «ξέχασαν» την εισβολή στην Κύπρο το 1974, απαιτούν με θρασύτητα πράγματα από την Λευκωσία, πιθανόν με αφορμή την παράδοση Ρωσικών Οπλικών Συστημάτων στον Ουκρανικό Στρατό, δωρεάν (έτσι του έμαθε η Δύση).

Για το θέμα των Ρωσικών Αρμάτων Τ-80 και των αντιαεροπορικών συστημάτων BUK-1 και άλλα, υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο, στο οποίο Λευκωσία αντιδρά χωρίς απτά και χρονολογημένα ανταλλάγματα στις απαιτήσεις των «συμμάχων» Ουκρανών και αυτό όπως φαίνεται φέρνει αντιδράσεις αφού χάνει το Κίεβο στο πεδίο της μάχης και πιθανόν φταίνε οι πάντες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here