Βόμβα Βασίλη Νουλέζα για τον αριθμό των νεκρών στα Τέμπη.

0
205

Σύμφωνα με την τοποθέτηση του κυρίου Νουζελα στο κανάλι Star:

«Ο αριθμός των Νεκρών είναι τουλάχιστον Διπλός όσο και να θέλει η Αστυνομία και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, επικοινωνιακά να το μειώσει και δεν μιλάω πολιτικά τώρα…»

Υ.Γ. Φόβοι για 113 νεκρούς!

Τέμπη: Φόβοι για 113 νεκρούς | Ellada FM | Το Ελεύθερο Ραδιόφωνο)

Ο «αγνοούμενος» στο συγκεκριμένο επίγειο ατύχημα, δυστυχώς ενδέχεται να σημαίνει ένα με τα σίδερα. Μετά την κατακραυγή, η Ελληνική Δικαιοσύνη διευρύνει την έρευνα προς πάσα κατεύθυνση.

Περισσότερες από 40 ώρες έχουν περάσει από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, με τη μετωπική σύγκρουση επιβατικής αμαξοστοιχίας, η οποία είχε κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, με εμπορικό τρένο που είχε προορισμό τνΝ Λάρισα. Επισήμως πλέον ανακοινώνονται 57 νεκροί και 56 αγνοούμενοι.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των τραυματιών, ενώ την ίδια ώρα, τραγικές φιγούρες είναι οι συγγενείς των θυμάτων και των αγνοούμενων. Δεν έχει τέλος η οργή και η θλίψη.

Πενήντα επτά είναι οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, δηλαδή ένας περισσότερος από αυτούς που έχουν δηλωθεί στον κατάλογο. Σήμερα είναι η τελική φάση της επιχείρησης με την έρευνα στο τρίτο βαγόνι.

Σήμερα «γράφεται» η «τελευταία πράξη». Από νωρίς το πρωί θα αρχίσουν να φεύγουν οι νεκροφόρες από το νοσοκομείο της Λάρισας με τις σορούς που ανασύρθηκαν από τα τρένα. Μέχρι στιγμής, το νεκροτομείο στη Λάρισα έχει παραλάβει 57 σορούς, καθώς και 10 σάκους με ανθρώπινα μέλη.

Δυο νταλίκες-ψυγεία βρίσκονται σε χώρο δίπλα από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου. Μεταφέρει σορούς και ανθρώπινα μέλη, προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here