Βόμβα του Γιώργου Κύρτσου για την Ασημακοπούλου: Το Μαξίμου της χρωστάει!

0
147

-Tο email που στέλνει η Μισέλ Ασημακοπούλου σε απόδημους για να ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές.

-Έρευνα της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για το που βρήκε τα στοιχεία.

Το μήνυμα που στέλνει η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου σε απόδημους για τη συμμετοχή τους στις Ευρωεκλογές είναι εμμέσως «διαφημιστικό» καθώς δεν τους παροτρύνει να ψηφίσουν το κόμμα της, αλλά τους λέει ότι μπορούν να ψηφίσουν μετά την ιστορική μεταρρύθμιση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Έτσι κι αλλιώς όμως το σημαντικό είναι ο τρόπος με τον οποίο έφτασαν στα χέρια της οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των παραληπτών.

Και αυτό θα κληθεί να απαντήσει στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα η οποία ανακοίνωσε τη διεξαγωγή έρευνας σχετικά με την αποστολή email σε απόδημους Έλληνες του εξωτερικού από την ευρωβουλευτή της Ν.Δ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Ειδικότερα, ανακοίνωση της Αρχής αναφέρει:

«Προς απάντηση ερωτημάτων που έχουν τεθεί από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τη φερόμενη αποστολή ανεπιθύμητης ηλεκτρονικής επικοινωνίας από ευρωβουλευτή σε απόδημους Έλληνες ενόψει των Ευρωεκλογών, η Αρχή ανακοινώνει ότι, κατόπιν και της υποβολής μεγάλου αριθμού σχετικών καταγγελιών, κίνησε άμεσα διαδικασία εξέτασης του θέματος».

Το ηλεκτρονικό μήνυμα της Μισέλ Ασημακοπούλου στους απόδημους:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here