Αμηχανία και Ψέματα Γεραπετρίτη μετά το «Πόρισμα-Κόλαφο» για τα Τέμπη.

0
468

-Το ίδιο Τροπάριο από τον πρώην Υπουργό Επικρατείας και Μεταφορών…

Αμήχανος και…ψευδόμενος εμφανίστηκε ο Γιώργος Γεραπετρίτης σε συνέντευξή του μετά το «Πόρισμα-Κόλαφο» των Δικαστικών Πραγματογνωμόνων για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη με 57 νεκρούς, που εκθέτει την Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Το «δεξί χέρι» του Μητσοτάκη κρύφτηκε πίσω από το απόρρητο υποστηρίζοντας ότι δεν θα κάνει σχόλια για την Απόρρητη δικογραφία:

«Πρόκειται για ανοικτή δικογραφία, δεν έχω εικόνα ούτε του πορίσματος, ούτε των υπολοίπων στοιχείων που είναι απόρρητα.  Εγώ σχόλια στον Τύπο που αναφέρονται σε Απόρρητη δικογραφία δεν πρόκειται να κάνω»…ανέφερε Στον ΣΚΑΪ μετά από ερώτηση του υποψήφιου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσου Ηλιόπουλου.

Αμηχανία και ψέματα Γεραπετρίτη μετά το πόρισμα-«κόλαφο» για τα Τέμπη

Ο πρώην Υπουργός Επικρατείας και Μεταφορών, αναφερόμενος στο πόρισμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το δυστύχημα, υποστήριξε για άλλη μια φορά ότι υπήρχε… Τοπική τηλεδιοίκηση:

«Το μόνο που έχει κυκλοφορήσει επισήμως με ευθύνη της κυβέρνησης είναι το πόρισμα των πραγματογνωμόνων με διαπρεπείς συγκοινωνιολόγους και μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. Ρητώς αναφέρει ότι η Τοπική Τηλεδιοίκηση λειτουργούσε απολύτως, δηλαδή, η δυνατότητα εξ αποστάσεως ηλεκτρονικά να χαραχθεί η διαδρομή».

«Η αναφορά σε τοπική αυτοδιοίκηση είναι νεολογισμός. Ή υπάρχει τηλεδιοίκηση ή δεν υπάρχει»…σχολίασε με τη σειρά του ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι στο πόρισμα της έκθεσης των Δικαστικών Πραγματογνωμόνων αναφέρεται ξεκάθαρα ότι «Δεν υπήρχε τηλεδιοίκηση, δεν υπήρχε φωτοσήμανση και δεν λειτουργούσε το κέντρο ελέγχου κυκλοφορίας στη Λάρισα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here