ΓΙΑΤΙ Αποσύρθηκε ο Αλέξης Μακρής από Υποψήφιος Δήμαρχος;

0
1048

Ήταν μια ρεαλιστική επιλογή η απόσυρση από τον προεκλογικό αγώνα και την διεκδίκηση της Δημαρχίας από τον Αλέξη Μακρή, διότι απλούστατα  αντελήφθη ότι ΔΕΝ του «Βγαίναν τα Κουκιά»!

Και αυτό διότι ήδη επικρατεί ένας έντονος ανταγωνισμός ανάμεσα στους δύο Συνδυασμούς, του νυν Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου και του συνυποψήφιού του Βασίλη Ξυπολυτά, για την επόμενη μέρα, που δεν του αφήναν μεγάλα περιθώρια κινήσεων.

Μπορεί ο Αλέξης να είχε και άλλες προσδοκίες, οι οποίες δεν του «βγήκαν» στην πορεία, πάντως όλα δείχνουν πως όταν αντελήφθη ότι οι προοπτικές εκλογής του ήταν απειροελάχιστες και σίγουρα βάζοντας γνώμονα, το καλώς νοούμενο συμφέρον του, αποσύρθηκε!

Ο Αλέξιος Μακρής κοινοποίησε την επιστολή του το απόγευμα της 27ης Ιουλίου, επικαλούμενος σοβαρούς «Οικογενειακούς λόγους» και ευχαρίστησε τους μέχρι τώρα συνεργάτες και υποψήφιους συμβούλους που είχε ήδη ανακοινώσει.

Αναφέρει πως δεν θα συμμετάσχει από καμία θέση στις επικείμενες εκλογές αλλά θα παραμείνει ενεργός πολίτης, με ότι αυτό συνεπάγεται!

Ολόκληρη η επιστολή απόσυρσης είναι η κάτωθι:

Επιστολή Απόσυρσης Υποψηφιότητας Δημάρχου για τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές Οκτωβρίου 2023

Φίλες και φίλοι,

ΣΟΒΑΡΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ ΛΟΓΟΙ με αναγκάζουν να αποσύρω την Υποψηφιότητα Δημάρχου για τις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου 2023. Επίσης, δεν θα συμμετάσχω στις εκλογές από ΚΑΜΙΑ θέση ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ, παραμένοντας ενεργός πολίτης.

Γνωρίζω ότι με αυτή την ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ μου στενοχώρησα τα Μέλη μας, τους Συνεργάτες, τους Φίλους και τους Πολίτες που μας είχαν τιμήσει στο παρελθόν με την ψήφο τους και αυτούς που είχαν επιλέξει να μας τιμήσουν στις επερχόμενες εκλογές. Με πόνο καρδιάς όμως έπρεπε να το κάνω.

Ο Μαχάτμα Γκάντι είχε πει ότι Πολιτική χωρίς Ήθος δεν συνυπάρχει. Εμείς ως παράταξη στις εκλογές του 2019 αλλά και στη μετέπειτα πορεία μας πιστεύω ότι αποδείξαμε ότι το ΗΘΟΣ ήταν η πυξίδα μας.

Οφείλω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, στους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους που είχαμε ανακοινώσει και σε αυτούς που θα ανακοινώναμε, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στις Αρχές μας, στο ΟΡΑΜΑ μας και ιδιαιτέρως στο πρόσωπό μου. Ήταν μεγάλη ΤΙΜΗ για εμένα.

Απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους, τους φίλους αλλά και τα στελέχη της Παράταξής μας, όπως έπραξα το 2019, έτσι και τώρα, θα προτρέψω να κάνουν την καλύτερη ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ επιλογή για την Διοίκηση του Δήμου μας στις επερχόμενες εκλογές.

Ως επίλογο, πιστεύω ακράδαντα πως όσο περισσότεροι άξιοι δημότες ασχοληθούν με τα κοινά, τόσο πλουσιότερη θα είναι η Δημοκρατία μας με μοναδική κερδισμένη την αγαπημένη μας πόλη.

Αλέξιος Κ. Μακρής
Αρχιτέκτων Μηχανικός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here