Γιώργος Θωμάκος: Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς στο newsit.gr.

0
243

Ο νυν και υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος μιλάει στο newsit.gr για το έργο που έχει συντελεστεί κατά την διάρκεια της θητείας του από το 2019 κι έπειτα, αλλά και για τις προτεραιότητες που έχει θέσει σε περίπτωση που ο συνδυασμός του «Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών» κερδίσει και πάλι τις εκλογές.

Αρχικά ο κ. Θωμάκος απαντά σε ερωτήματα σχετικά με τους σχεδιασμούς αλλά και την εκπόνηση έργων για την αντιμετώπιση των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων αλλά και των πυρκαγιών.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς τονίζει ότι θα πρέπει να συνεργαστούν όλοι οι φορείς αλλά και να περάσει η αρμοδιότητα των αντιπλημμυρικών έργων σε κυβερνητικό επίπεδο προκειμένου να μειωθεί η γραφειοκρατία και ο χρόνος υλοποίησης τους.

Όσον αφορά την πόλη του τονίζει ότι δεν υπάρχουν μπάζα στα ρέματα της Κηφισιάς, της Ερυθραίας και της Εκάλης και αναφέρεται και σε αντιπλημμυρικό έργο 500.000- 600.000 ευρώ που πραγματοποίησε ο δήμος.

Όσον αφορά τώρα την αντιπυρική προστασία, η Κηφισιά σύμφωνα με τον κ. Θωμάκο διαθέτει πλέον μια ισχυρή ομάδα στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας ενώ μεταξύ άλλων προμηθεύτηκε αισθητήρες πυρανίχνευσης αλλά και drone

Στα ζητήματα στης καθημερινότητας των πολιτών ο κ. Θωμάκος αναφέρεται στο κυκλοφοριακό, στην αποκομιδή των απορριμμάτων, αλλά και στον ψηφιακό μετασχηματισμό της πόλης με smart διαβάσεις, έξυπνη άρδευση, τηλεϊατρική αλλά και για τη χρήση της τεχνικής νοημοσύνης.

Στην συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς μιλάει για έργα που έγιναν από το 2019 και μετά αλλά και για τις προτεραιότητες που θα θέσει σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές.

Μιλάει για τη δική του αλλά και για τις άλλες τρεις παρατάξεις που κατεβαίνουν στις εκλογές, οι οποίες σύμφωνα με τη δική του εκτίμηση θα κριθούν από την πρώτη Κυριακή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here