Γιώργος Θωμάκος: «Υλοποιούμε το όραμα μας για έναν σύγχρονο Δήμο».

0
727

Στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς, με μαζική παρουσία πολιτών ο Δήμαρχος Κηφισιάς και επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ελπίδας- Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», Γιώργος Θωμάκος παρουσίασε το Έργο, το Όραμα, τα Πρόσωπα του Συνδυασμού  και σημεία του προγράμματος του.

Ο χώρος ήταν κατάμεστος από άτομα όλων των ηλικιών που προσήλθαν στην εκδήλωση για να ενημερωθούν αλλά και  να δηλώσουν με την παρουσία τους την υποστήριξη στο πρόσωπο του Δημάρχου και των 89 υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων, που διεκδικούν την εμπιστοσύνη της Κηφισιάς Νέας Ερυθραίας και Εκάλης στις αυτό-διοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Η παρουσίαση της βραδιάς έγινε από την καταξιωμένη δημοσιογράφο Μαριάννα Πυργιώτη η οποία με άποψη και γνώση για την πόλη μας έδωσε το δικό της στίγμα στη βραδιά.

«Ο Δημότης ξέρει τι έχει γίνει και τι όχι. Υπάρχουν έργα που φαίνονται και έργα που δε φαίνονται, όπως π.χ. οι υποδομές»…τόνισε η κα Πυργιώτη και πρόσθεσε πως «πλέον δε ζούμε σε μία εποχή  «Μαυρογιαλούρων» ζούμε σε μία εποχή που θέλουμε αποτελέσματα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο δηλώνοντας πως για το δικό της αξιακό κώδικα είναι ένας πολιτικός με βαθιά εντιμότητα και σταθερές αρχές.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here